מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס הכנה ללידהשני15/07/2010
שלום
אני בשבוע 20
אומנם עדיין מוקדם אבל אני מאוד חוששת מהלידה (הראשונה) ורוצה להגיע כמה שיותר מוכנה
מתי כדאי להרשם לקורס הכנה ללידה?
האם יש הבדל בין הקורסים שמעבירות קופות החולים לבין קורסים במכונים פרטיים כמו אמא אדמה וכאלה... חוץ מההבדל הכספי האם יש הבדל בתוכן ובאיכות הקורס?
האם יש קורס הכנה מומלץ באיזור רחובות?
האם יש שיטות או טכניקות יותר מומלצות? (למשל שמעתי על שיטת התחנות)
בעיקרון אני לא מעוניינת בלידה ללא אפידורל, אבל רוצה למשוך כמה שיותר עד האפידורל. כדי לקדם את הלידה כמה שיותר (הבנתי שהלידה דיי נתקעת אחרי שלוקחים אפידורל ואז מתחילות בעיות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה ללידה ברחובות
ערן תומר15/07/2010שלום רב!
ממליץ לך לפנות למיכאל הופמן דולה גבר מצליח מאוד
מופיע בתפוז בכינוי דולהלמה
בהצלחה!
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
גלית מוריה שלגי15/07/2010יקירתי, בין קורס פרטילבין קורס של קופת חולים- ברור שקורס פרטי- הכל שונה. על ההבדל בין הקורסים השונים, יתרונות וחסרונות את יכולה למצוא באתר שלי, וגם בתשובה שכבר עניתי עליה כמה פעמים בפורום הזה- שולחת לך קישור.
מלבד זאת, באזור רחובות יש לך את אהובה חן- מדריכת הכנה ללידה, דולה ומדריכת הנקה- מקצועית ומקסימה- ממליצה בחום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אפידורל
גלית מוריה שלגי27/07/2010לפי השאלות שלך- קורס הכנה ללידה טוב ייתן לך את כל התשובות. גם לגבי אפידורל. בקורסי הכנה ללידה שאני מעבירה אני מדברת גם על התערבויות וגם איך ממשיכים להתנהל עם אפידורל. ואני תמיד אומרת- אפשר ללידת לידה מדהימה גם עם אפידורל- צריך רק לדעת כיצד להשתמש בו- ואת זה מקבלים בקורס הכנה ללידה! אז יאללה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אפידורל
גלית מוריה שלגי27/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפידורל
אני19/07/2010לא תמיד הלידה נתקעת אחרי אפידורל..
חשוב לשמור על תנועתיות למרות ההרדמה ואז הכל הולך יופי.
ובשביל לדעת איך חשוב לעשות קורס הכנה ללידה שבו מדריכים לא רק על לידות טבעיות אלא גם על לידות עם התערבות- איזה התערבויות ואיך פותרים בעיות כמו שאת מעלה.
(אני קיבלתי אפידורל בלידה שלי(בפתיחה4) ותוך 3 שעות ילדתי- לידה ראשונה ומדהימה.
בקיצור,
יהיה בסדר!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)