מבקשת עזרה דחוף-אחרי לידה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • מבקשת עזרה דחוף-אחרי לידה!
    אמא טרייה
    25/08/2010

    היי,ילדתי את בני הבכור לפני שבוע.הלידה עצמה עברה בסדר,אך בשלב של הלחיצות קצת התקשיתי מכיוון שהייתי עם אפידורל ולא הרגשתי את כל החלק התחתון.הראש של התינוק נתקע קצת והוא החל להראות סימני מצוקה אז היו חייבים לחתוך אותי,וגם אחר כך כשהוציאו אותו נקרעתי לגמרי בדרך.לקח לרופאה יותר מחצי שעה לתפור אותי ודיממתי בצורה מאוד מאוד קשה עד שהצליחו להשתלט על הדימום.עכשיו אני שבוע אחרי עם כאבים מטורפים בתפרים,עדיין מאוד מדממת במיוחד כשאני מטילה שתן.הייתי אצל הגינקולוג שלי והוא הוריד לי 3 תפרים שהיו מתוחים מדי אך במקום שהמצב ישתפר הוא רק נהיה יותר גרוע.כואב לי לזוז לשבת לעמוד לנשום לדבר ונראה לי שהתפרים נפתחו.אני לא יכולה אפילו לטפל בתינוק שלי מה שמאוד מתסכל וגורם לי לבכות כל הזמן.רכשתי אלופירסט אבל במקום שזה יעזור לי שזה רק החמיר את המצב כי אני לא מרגישה שום הקלה רק שיותר שורף לי במקום וגם קשה לי ללכת לשירותים מחשש שמא יפתחו לי התפרים לגמרי.
    אני ממש נואשת כולם אומרים לי ללכת למיון אבל אני לא רוצה להשאיר את התינוק כי אני מניקה.
    האם יש סיכוי ש להקל על הכאב הלא א מנתבאמת נפתחו התפרים ואם כן מה הסיכונים בכך אם אני לא מטפלת בזה במהרה?
    מה עוד אפשר לעשות על מנת להקל על הכאב הלא אנושי הזה?
    אשמח לעצה מהירה כי יש לי ברית מחר ואני לא יודעת איך אעמוד בזה...תודה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • כאבים לאחר לידה

    שפרה מאור
    26/08/2010

    מזל טוב להולדת ילדכם. אני מבינה את כאבייך זה באמת כואב מאוד מאוד. מה שכדאי לעשות זה לקרר את המקום לשטוף במים פושרים במקלחת ובהדרגה לקרר את המים. כל הטלת שתן שלך לעשות בעמידה ומיד אח"כ לשטוף במים זורמים.כשאת במנוחה כמה שאת יכולה עם תינוק קטן שימי על האזור קומפרסים קרים של חיתול תינוק רטוב במי ברז מוקפא או מקורר במקרר. לפתוח ולהניח על האזור. תכשיר ותיק ואמין נוסף זה קומפרסים עם מגנזיום זהו נוזל שניתן לרכוש בבית מרקחת או מרשם רופא גם אותו כדאי לקרר לפני תכשיר זה סופח נוזלים ומקל במצבי דלקת אודם וחום מקומי. כמו כן את בהחלט יכולה ליטול תכשירים נוגדי כאב כגון אקמול, אופטלגין ודומיהם ולהמשיך בהנקה ללא חשש. הבכי במצבך מובן וצפוי גם בגלל הכאבים ,הנקה,לידה ובנוסף המצב ההורמונלי אל תתביישי לבכות אינך צריכה להסביר זו דרך של הגוף לשחרר חומרים שמציפים אותו .בהנקה סי שכיבה על הצד, שביעל כיסא עם משענת וכווצי את שרירי הישבן כך שיגנו על המקום הרגיש.לגבי הדימום אם נמשך דמם טרי עלייך לגשת לרופא לדווח על כך מדובר נכון למצבך צריך שתהיה הפרשה שקופה ורודה ומידי פעם יתכנו הפרשות דם טרי,לגבי יציאות שהפרשתם מעוררת חשש גדול כדאי ליטול באופן זמני מרכך צואה. כמו כן עלייך לשתות הרבה הרבה גם להנקה גם ליציאות רכות גם להחזיר לעצמך נוזלים וגם לשטיפת מערכת השתן. לאכול תאכלי מה שמתאים וטעים לך.
    לגבי הברית כדאי להניק בבית לפני תינוק שמגיע רגוע לברית יהיה קל יותר, כדאי לך להכין בקבוק עם חלב שאוב כי להתארגן באולם לא קל .קחי משכך כאבים לפני ואיתך ובעיקר כשאת מתעייפת וכואבת שבי בפינה שקטה ומי שרוצה יגיע אלייך.
    זה יעבור לוקח זמן אבל מיום ליום תרגישי טוב יותר שיהיה במזל טוב לכם .אם את צריכה דבר מה את יכולה להתקשר אשמח לעזור שפרה מאור 0544870592

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תודה לך שיפרה!

    אמא טרייה
    27/08/2010

    תודה לך על הדברים המנחמים.למזלינו את הברית עשינו בבית לכן היה לי יותר קל לתפקד.אתמול לאחר שכנועים רבים מצד בני המשפחה נסעתי בערב עם בעלי לבית חולים שם התברר שנפתחו לי כל התפרים לכן הכאב הוא כ"כ חזק ורק מתגבר והוחלט לא לתפור מחדש כי אין טעם נתנו לי משחת עזרקאין ואמרו שייקח לזה שבועות עד שיעבור סופית מה שרק דיכא אותי עוד יותר .לגבי הדימום הטרי והקרישים אמרו שזה נורמלי לאחר הלידה.
    אני מקווה שארגיש יותר טוב או לפחות הקלה מסויימת מהמצב הבלתי נסבל הזה..

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום