מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםחסויה06/09/2010
שלום יש לי שאלה בבקשה.
אני כרגע נמצאת בשבוע 26 להיריון תאומים שמשבוע 12 אני בשמירת היריון עקב דימומים.
ברוך השם הדימומים פסקו אך הרופא אמר שאני צריכה לשכב לנוח ולשתות הרבה ונתן לי שמירה עד הלידה. נרשמתי לקורס הכנה ללידה ושאלתי היא האם העובדה שאני בשמירה אוסרת עליי לעשות את כל התרגילים שעושים בשמירת היריון או שאני יכולה להשתתף בכל התרגילים בלי לפחד? יש לציין שלפני שבוע הייתי בבית חולים ובמוניטור ראו קצת צירים. תודה על העזרה רוצה לעשת את הקורס בראש שקט ובכיף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה ללידה וצירים מוקדמים
שפרה מאור11/09/2010שלום לך ושנה טובה
מומלץ וחשוב שתלכו לקורסתבינו לקראת מה אתם הולכים תכירו את סדר האירועים הקורס חשוב גם את הנשימות כדאי שתכירו כי לא ניתן לדעת איך מתחילה לידה ומתי תצטרכו את הכלים שרכשתם בקורס. את כל הנשימות כדאי שתכירו לגבי תרגול לחיצות לא מומלץ שתתנסי בכך איננו רוצים לזרז את הלידה גם כשכולם ישכבו על הרצפה על הגב את צריכה להיות קשובה לגופך ולהחליט כיצד לפעול במקום אם תרגישי חוסר נוחות מינימלית שני תנוחה ותשכבי בתנוחה שתהיה לך ולתאומים נוחה.
בהצלחה בהמשך ההריון
מאחלת לך לידה טובה במועדה
שפרה מאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)