שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    חסויה
    06/09/2010

שלום יש לי שאלה בבקשה.
    אני כרגע נמצאת בשבוע 26 להיריון תאומים שמשבוע 12 אני בשמירת היריון עקב דימומים.
    ברוך השם הדימומים פסקו אך הרופא אמר שאני צריכה לשכב לנוח ולשתות הרבה ונתן לי שמירה עד הלידה. נרשמתי לקורס הכנה ללידה ושאלתי היא האם העובדה שאני בשמירה אוסרת עליי לעשות את כל התרגילים שעושים בשמירת היריון או שאני יכולה להשתתף בכל התרגילים בלי לפחד? יש לציין שלפני שבוע הייתי בבית חולים ובמוניטור ראו קצת צירים. תודה על העזרה רוצה לעשת את הקורס בראש שקט ובכיף!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• הכנה ללידה וצירים מוקדמים

שפרה מאור
    11/09/2010

שלום לך ושנה טובה
    מומלץ וחשוב שתלכו לקורסתבינו לקראת מה אתם הולכים תכירו את סדר האירועים הקורס חשוב גם את הנשימות כדאי שתכירו כי לא ניתן לדעת איך מתחילה לידה ומתי תצטרכו את הכלים שרכשתם בקורס. את כל הנשימות כדאי שתכירו לגבי תרגול לחיצות לא מומלץ שתתנסי בכך איננו רוצים לזרז את הלידה גם כשכולם ישכבו על הרצפה על הגב את צריכה להיות קשובה לגופך ולהחליט כיצד לפעול במקום אם תרגישי חוסר נוחות מינימלית שני תנוחה ותשכבי בתנוחה שתהיה לך ולתאומים נוחה.
    בהצלחה בהמשך ההריון
    מאחלת לך לידה טובה במועדה
    שפרה מאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה