שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרי
    16/11/2010

אני נמצאת בשבוע 25 - הריון ראשון
    אמנם עוד יש זמן אבל לאחרונה התחלתי לחשוב על הלידה ומצאתי שאני בפחדים גדולים ממנה!
    אני לא מצליחה להבין איך הדבר הגדול הזה אמור לצאת מחור כל כך קטן....
    אני מפחדת שיכאב ועוד יותר מפחדת מזריקת האפידורל
    אני לא מבינה למה אי אפשר ללדת תחת הרדמה - כל התהליך הזה נראה לי לא אנושי וכואב במיוחד - האם אני טועה??
    איני מפחדת מהחומר שבאפידורל, ולא מתופעות הלוואי, מה שמפחיד אותי זה הזריקה עצמה שאמורה להכנס לאיזור של עמוד השדרה,זה נראה לי לא הגיוני שמחט כל כך עבה תכנס לגב ואני כבר מיואשת כי אני לא יודעת מה יכאב יותר...
    החלטתי להתכונן בעזרת בלון אפי-נו אבל הבנתי שזה עוד קצת מוקדם
    אני ממש אשמח לשמוע חוויות ועצות איך להתמודד עם הפחדים (למעט קורס הכנה ללידה שאליו כבר נרשמתי..)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

גלית מוריה שלגי
    17/11/2010

היי שרי. מבינה אותך. אני בטוחה שלאחר הקורס תהיי הרבה יותר רגועה ובטוחה בעצמך. נסי להנות מההריון כרגע! היצמדי לסיפורים חיוביים ומחשבות חיוביות שיובילו ללידה קלה ומוצלחת.
    ממליצה לך לנהל יומן הריון- כתבי כל מה שאת מרגישה. מנסיון- מאוד עוזר להתמודד עם כל החששות. כתבי תסריט לידה- איך את רוצה את הלידה שלך. תתארי הכל בכתב. חשבי על איך היית רוצה ללדת. מבטיחלה לך שאם תעשי את זה- תהיה לך לידה דומה!
    מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

שפרה מאור
    18/11/2010

שלום שרי ותודה על מכתבך הפתוח אני בטוחה שאת מדברת בשמם של נשים הרות רבות. לשאלתך תשובות לכל השאלות ומענה לכל הפחדים תוכלי לקבל בקורס הכנה ללידה. אולי כדאי לך להתחיל מוקדם ייותר את הקורס ולהרגיע חלק מהפחדים.
    באשר לשאלותייך בגדול: גוף האישה מכין עצמו בהדרגה לתהליך הלידה ומתאים עצמו בטבעיות ללידה.בתהליך משתתפים הורמונים שמרפים שרירים ורקמות רכות ומאפשרות את המעבר התקין.
    האפידורל המחט מאוד דקה ואינך מרגישה בדקירה כי מרדימים את האזור מקומית לפני האפידורל עצמו, כך שבעת האפידורל לא חשים בכלום.
    לגבי האפי -נו כדאי לשקול את זה שנית משום שיש לו נזקים לטווח רחוק כמו רפיון שרירי הנרתיק לטווח רחוק דבר שעלול להשפיע על הנאתך המינית שלך ושל בן זוגך
    ובכלל שרי תלכו לקורס תלמדי לסמוך על גופך הוא ישתף איתך פעולה והלידה תהיה טובה
    בהצלחה לכם
    שפרה מאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה