מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס הכנה ללידהצ'יפופו05/01/2011
אני בשבוע 25 , קצת חרדתית , אם כי לא פוחדת מהלידה - לא אוהבת נסיעות (ואין לי אוטו)
. אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות:
1.האם ידוע לכן על קורס הכנה ללידה באזור כרכור - כזה שלא מצריך נסיעה ארוכה , ואפשר באוטובוס ?
2.אני בשבוע 25 - האם זה מוקדם מדי?
3.אם לוקחים דולה , אז אין צורך בקורס הכנה ללידה?
4.הבנתי שדולה מתלמדת תגבה משהו בסביבות 500 שקלים - האם זה נכון?
בתודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס הכנה ללידה - תגובה
גלית מוריה שלגי08/01/20111- קורס הכנה ללידה באיזור כרכור- בטוח יש. אני לא כל כך מכירה. יש את אפרת מינסקי שהיא באזור חדרה- תנסי. אני ממליצה עליה. מקסימה ומקצועית.
2. שבוע 25 זה זמן טוב להתחיל לחפש קורס ומדריכה שתתחברי אלייה ושתתאים לצרכים שלך. להתחיל קורס מומלץ החל משבוע 28. קחי בחשבון שעלייך להירשם בהקדם על מנת לשריין מקום.
3. דולה שמכבדת את עצמה, חייבת לעשות לך הכנה ללידה, או לפחות לשלוח אותך לקורס טוב. דולה לא מחליפה קורס!!!
4. לגבי מחירים- זה מאוד משתנה. כל אחת לוקחת בהתאם לכישוריה.
בהצלחה!
גלית שלגי
נטורופתית, מדריכת הכנה ללידה , מפגשי אימהות ועיסוי תינוקות אזור צפון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)