מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התעמלותשמעון27/01/2011
שלום רב, אני בחודש שלישי ואני מאוד רוצה להתאמן. אני יכולה להתאמן כשאני בהריון? עד איזה חודש אני יכולה להתאמן? ואם כן, יש לכן תרגילים מומלצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעמלות - תגובה
גלית מוריה שלגי27/01/2011ברור שאפשר להתאמן בהריון ואף מומלץ! אבל חשוב כמובן לעשות פעילות שמתאימה לנשים בהריון- פעילות עדינה ומתונה יותר, שמתאימה גם לכל השינויים שהגוף עובר.
ממליצה לברר בסטודיו C- יש להם פעילות מיוחדת לנשים בהריון.
לגבי פילאטיס- אני יודעת כמי שמתאמנת כבר הרבה זמן- שאם החלטת להתחיל בהריון- אז וותרי. לא מומלץ להתחיל פילאטיס בהריון.
מומלצת יוגה לנשים בהריון, שחייה. ובטח שלא אירובי.. ספיניניג וכדומה...
בהצלחה והמשך הריון בריא וקל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעמלות - תגובה
שפרה מאור30/01/2011שלום מירי
אם נהגת להתאמן עד עתה אז כדאי מאוד להמשיך כפי שנהגת עד כה
אם פעילות גופנית חדשה לך אז כדאי להתחיל בהליכה מתונה ולאט להגביר את הקצב חשוב להרגיש בנח בזמן אימון להקשיב לגוף שלך לשתות הרבה לקראת האימון ולאחריו פעילות גופנית בונה כושר גופני לקראת הלידה
המשך הריון בריא ופעיל
שפרה מאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)