מדוע צריך קורס הכנה ללידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע צריך קורס הכנה ללידה?
    שם
    14/02/2011

זהו הריוני הראשון. אני לא כ"כ מבינה מדוע צריך קורס הכנה ללידה ומה מלמדים בקורס?
    יש לציין כי אני מכירה חדרי לידה, ויודעת פחות או יותר על התהליך. אני חוששת שמא מידע מיותר - כגון סרטי לידה, יכניסו אותי לחששות מיותרים לקראת הלידה.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדוע צריך קורס הכנה ללידה? - תגובה

גלית מוריה שלגי
    14/02/2011

קורס הכנה ללידה זה הדבר ה-כ-י חשוב שצריך לעשות בהריון ראשון! רק לאחר שתעברי קורס כזה, תביני את החשיבות שלו. אני לא יודעת איזה תסריט מסתובב לך בראש, אבל הקורסים של היום, בעיקר הפרטיים, שונים מהקורסים של פעם- נשימות וכאלה..
    אני ממליצה לך לקרוא את הכתבה שכתבתי- למה חשוב לעבור קורס הכנה ללידה- זה ייתן לך חומ למחשבה ויעזור לך להחליט, וגם את הכתבה - של איך לבחור קורס הכנה ללידה!
    כאשר את מחליטה לעבור קורס הכנה ללידה- לא צריך ואף לא מומלץ לקרוא שום ספר, לא לראות שום סרט! הקורס מספק הכל! עושה סדר ומבהיר דברים!
    בקיצור- חשוב ביותר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע צריך קורס הכנה ללידה? - תגובה

שפרה מאור
    20/02/2011

ראשית בשעה טובה ושתהיה לכם לידה טובה
    קורס הכנה ללידה עוזר לכם להכין ולהתכונן לאחד אירועים מיוחדים בחייכם הלידה הראשונה. יש סוגים שונים של אנשים אלה שבלתי נודע מלחיץ אותם ולחץ אינו בעל השפעה טובה בשום מצב. ויש אנשים שמעדיפים להשאר עם הבלתי ידוע כי הידוע מכניס אותם ללחץ. מי אתם? רק אתם יודעים את התשובה
    בסדנה שואלים שאלות מבררים מעלים נושאים שמעסיקים אתכם ומקבלים תשובות גם מהמשתתפים עצמם וגם מהמנחה. חשוב שתמצאו את הסדנה שתתאים לכם
    מה שתבחרו שיהיה בהצלחה
    שפרה מאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה