מניעת קרעים בלידה ע"י חליטת רוזמרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת קרעים בלידה ע"י חליטת רוזמרין
    UV
    27/02/2011

הי, שמעתי על שיטה להפחתת כמות הקרעים והתפרים בעת לידה - הרתחה של רוזמרין, וישיבה מעל האדים (כמובן בזהירות כדי למנוע כוויות). שיטה אלטרנטיבית / במקביל לעיסוי פירינאום.
    לפני הלידה הקודמת שלי (4 שנים) אכן ניסיתי שיטה זו ובאמת לא היו לי תפרים רצינית (לא יודעת אם בזכות זה או לא), אבל מה שכן, עברתי זירוז לידה עקב ירידות דופק משמעותיות של העובר. האם יש קשר לרוזמרין?
    פשוט שמעתי לפני כמה זמן שהשיטה הזו לא מומלצת לכולן, ואני לא זוכרת למי לא - לבעלות לחץ דם גבוה, נמוך, שליה קדמית, אחורית, ..... האם משהי מכירה את השיטה ויודעת להגיד מתי ולמי היא מומלצת ולמי לא?

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מניעת קרעים בלידה ע"י חליטת רוזמרין - תגובה

שפרה מאור
    01/03/2011

שלום לך
    קרעים באזור החייץ עלולים להגרם מהרבה סיבות, באיזה שלב מגיעים ללידה סבלנותה של המיילדת,הענות של היולדת למיילדת וללחיצות גמישות העור גודל העובר המנח שלו
    לעיניננו חליטת רוזמרין לא תזיק אך לי אין מידע עד כמה היא תועיל זהו אפקט חיצוני שהשפעתו מוגבלת
    בהצלחה ומאחלת לך לידה טובה
    שפרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה