ספר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספר לידה
    מלי
    30/12/2007

שלום, האם יש לך איזו המלצה על ספר לידה והאם כדאי להעזר בו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספר לידה

הוספת תגובה

• ספר לידה

גלית מוריה שלגי
    03/01/2008

היי טל. קודם מתנצלת שרק עכשיו אני עונה עונה לך, פשוט היתה תקלה במערכת וזה בסדר עכשיו.
    לגבי ספר לידה- יש המון ספרי לידה שמציפים אותך בהמון מידע, וגם באינטרנט יש המון ידע, כתבות, מאמרים, ולפעמים אפשר לתבוע בתוך כל המידע שיש.
    ובכל זאת- אני חושבת שכן כדאי קצת לקרוא ולהתעניין, אבל להיזהר לא ללכת לאיבוד כי בסוף מתוך כל כך הרבה אינפורמציה אפשר ללכת לאיבוד..
    ישנם כמה ספרים טובים. ישנם ספרים שהם בגישה טבעית יותר, ישנם ספרים שנותנים יותר אינפורמציה כללית- רפואית- מיילדותית, תלוי למה את מתחברת יותר.
    בכל מקרה- לקרוא ספרים בלבד- לא מספיק. כמה שספר יהיה טוב, הוא לא יכול לדעתי להחליף קורס הכנה ללידה.
    אל תוותרי על קורס הכנה ללידה.
    בקורס טוב, איכותי ומקצועי תקבלי מידע עדכני ורלוונטי שאינו נשען על אסכולה אחת. תרכשי ידע אודות הלידה, ועל התהליכים המתרחשים בה, ותלמדי לשלוט כמה שניתן בתהליך הלידה.
    קורס הכנה ללידה משלים ונותן ארגז כלים, טיפים, הדגמות ועדויות מהשטח שלא נמצאים בספרים. בקורס גם נותנים דגש על מה שבאמת מטריד אותך- פחד, וכל הפן הנפשי שכרוך בלידה...
    יש את התמיכה של המדריכה לאורך כל הדרך, וכמובן- קורס הכנה ללידה מאפשר להיפגש עם זוגות נוספים בהריון, לשתף ולהחליף חוויות, מאפשר התנסויות חווייתיות ומעשיות(עיסויים, תנוחות, תנועתיות, נשימות, מכין את בן הזוג כתומך וכשותף פעיל בתהליך הלידה ...
    מומלץ.
    לגבי ספרים:אני ממליצה לקרוא את הספרים הבאים:
    טבעי ללדת
    לידה פעילה
    המדריך הישראלי להריון ולידה
    וזה מספיק.

בהצלחה,
    גלית מוריה שלגי- מדריכת הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה, הנקה, הורות ראשונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה