חשבתי להיעזר בדולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשבתי להיעזר בדולה
    שלומית ק.
    01/05/2007

ויש לי שאלה אחת - האם האחיות והרופאים בבתי חולים לא רואים את ההימצאות של הדולות בחדר הלידה /לפפני ואחרי כמשהו שלילי? האם הן לא מרגישים שמישהו מסתובב להם בין הרגליים? בכלל איך השיתוף הזה בין כל כך הרבה גורמים עובד חלק? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשבתי להיעזר בדולה

הוספת תגובה

• זה עובד הכי טוב - ביחד

גרגי ביבליוביץ'
    02/05/2007

היי שלומית,
    אני מבין את החשש מפני "התנגשות" הגורמים השונים בחדר הלידה. הרי אף אחד לא רוצה צוות עצבני ומתוח בחדר הלידה שלו...

התשובה שלי היא שמנסיוני, בבי"ח שיבא, תל-השומר, זה עובד הכי טוב ביחד. הדולה מספקת ליווי מקצועי רציף ותמיכה בהתמודדות עם הצירים, המיילדת מספקת תמיכה סיעודית ומבצעת את היילוד עצמו, הרופאים מספקים את המומחיות הרפואית שלהם. כל פונקציה עושה את מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב, כשלכולם חשוב שהיולדת תקבל את הטיפול הטוב ביותר ותוצאות הלידה יהיו הטובות ביותר.

אבל אני ראיתי את זה עובד כך רק בבתי חולים שבהם צוות הדולות הוא צוות אינטגרטיבי של חדר הלידה או בבתי חולים שהגישה שלהם כלפי הדולות היא פתוחה ומקבלת. זאת הסיבה שחשוב היה לי לעבוד בתל-השומר. זה בית החולים היחידי בישראל שיש לו צוות דולות אינטגראלי, שהוא חלק מצוות חדר הלידה. אנחנו צוות קטן, המיילדות מכירות אותנו היטב וסומכות על העבודה ועל שיקול הדעת שלנו. לכן היולדת מקבלת את הטוב מכל העולמות ולא התנגשות של אינטרסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה