מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשבתי להיעזר בדולהשלומית ק.01/05/2007
ויש לי שאלה אחת - האם האחיות והרופאים בבתי חולים לא רואים את ההימצאות של הדולות בחדר הלידה /לפפני ואחרי כמשהו שלילי? האם הן לא מרגישים שמישהו מסתובב להם בין הרגליים? בכלל איך השיתוף הזה בין כל כך הרבה גורמים עובד חלק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה עובד הכי טוב - ביחד
גרגי ביבליוביץ'02/05/2007היי שלומית,
אני מבין את החשש מפני "התנגשות" הגורמים השונים בחדר הלידה. הרי אף אחד לא רוצה צוות עצבני ומתוח בחדר הלידה שלו...
התשובה שלי היא שמנסיוני, בבי"ח שיבא, תל-השומר, זה עובד הכי טוב ביחד. הדולה מספקת ליווי מקצועי רציף ותמיכה בהתמודדות עם הצירים, המיילדת מספקת תמיכה סיעודית ומבצעת את היילוד עצמו, הרופאים מספקים את המומחיות הרפואית שלהם. כל פונקציה עושה את מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב, כשלכולם חשוב שהיולדת תקבל את הטיפול הטוב ביותר ותוצאות הלידה יהיו הטובות ביותר.
אבל אני ראיתי את זה עובד כך רק בבתי חולים שבהם צוות הדולות הוא צוות אינטגרטיבי של חדר הלידה או בבתי חולים שהגישה שלהם כלפי הדולות היא פתוחה ומקבלת. זאת הסיבה שחשוב היה לי לעבוד בתל-השומר. זה בית החולים היחידי בישראל שיש לו צוות דולות אינטגראלי, שהוא חלק מצוות חדר הלידה. אנחנו צוות קטן, המיילדות מכירות אותנו היטב וסומכות על העבודה ועל שיקול הדעת שלנו. לכן היולדת מקבלת את הטוב מכל העולמות ולא התנגשות של אינטרסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)