מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלות על קורס הכנה ללידהנגי25/05/2011
שלום!!
הריון ראשון, כמובן מלא בסימני שאלה, אשמח אם תעזרו לי בתשובות.
1. מתי עליי להתחיל לחפש קורס הכנה ללידה? מתי עליי להתחיל קורס הכנה ללידה?
2. בעלי כבר העלה בקול שאינו רוצה לבוא, כשאמרתי "אין בעיה אני אלך עם אחותי, והיא גם תהיה איתי בלידה במקומך" הוא התחרט במקום ואמר שהוא כן רוצה לבוא. האם יש דרך או אתר אינטרנט המסביר את חשיבות מעורבות הבעל בקורס, או חשיבות המלווה? ובאופן כללי את חשיבות הקורס עצמו?
3. ממה שראיתי עד עכשיו יש קורסים במסגרות שונות: בבתי חולים, דרך קופות חולים, דרך "אמאדמה", פרטיים, קבוצתיים, מרוכזים, כוללים הנקה, קורסים בנשימות ועוד. כמו כן העלויות משתנות. האם יש משהו מומלץ? מקום מומלץ? מסגרת מומלצת? עלות מומלצת? מספר מפגשים ואורך מפגשים מומלץ? (אני יודעת שמקום או אדם ספציפי מומלץ הולך לפי אזור מגורים אך באופן כללי מסגרות שנחשבות מועילות מלמדות יותר מאחרות, במידה ולא אני תושבת הרצליה גבול נתניה עד מודיעין מתאים לי, עלות ממוצעת ולא גבוה מידי).
4. אני רואה הרבה קורסים שנראים לי מאוד קצרים, יש בי את החשש שיש עוד ללמוד: האם ניתן למצוא רשימת נושאים מומלצת בקורסים אלה, או שמא כאן ניתן למנות מספר נושאים שחשוב שידונו בהם בקורס הכנה ללידה (זוהי לידה ראשונה ולא רענון כך שחשוב לי שאכן הקורס יכין אותי ללידה, להתמודדות נכונה עם הצירים, ולתקופת ההורות הראשונית - הנקה - ואיני יודעת כלכך איך למנות את הנושאים).
5. שמעתי שיש אפשרות לקורס הכנה ללידה פרטי ולקורס הכנה ללידה קבוצתי. האם יש הבדל ביניהם מבחינת תכנים? מה מומלץ יותר ומדוע?
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות על קורס הכנה ללידה - תגובה
גלית מוריה שלגי26/05/2011יקירתי!!
1. מומלץ להתחיל קורס הכנה ללידה בשבוע 28-32 רצוי להירשם כבר משבוע 24 על מנת לשריין מקום.2. כל התשובות לשאלות שלך בכתבה באתר הבית תחת הכותרת איך לבחור קורס הכנה ללידה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימי בבקשה לינק, לא מצאתי את הכתבה.
רעות18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינק לרעות
טינקר25/07/2011בבקשה:
http://www.beok.co.il/Category/Article/9147* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)