מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהסימה03/01/2008
אנו לקראת לידה ואין מושג איזה עגלה מתאימה
מחפשים עגלה שתתאים לעכשיו וגם לטווח ארוך יותר (לא ל3-5 חודשים)
ושיהיה גם סלקל עם אופציה לרכב או שכיסא לרכב עדיף נפרד??!!
מה דעתך?? המשקל פחות קריטי כי לכל מקום אנו נוסעים ברכב
אפשר לקבל המלצה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת תינוק
גלית מוריה שלגי04/01/2008היי סימה. קודם כל שיהיה במזל טוב.
שלב קניית העגלה יכול להתיש ולבלבל. זה גם תלוי מאוד בתקציב שלכם, כי יש בשוק כל כך הרבה עגלות וחשוב לעשות סקר.
אם את מחפשת עגלה לטווח ארוך- אז יתאים לכם יותר עגלה משולבת- שמיועדת גם לשכיבה וגם לישיבה. אני אישית קניתי את העגלה של ד"ר בייבי- דגם מדריד והוספתי סלקל שאפשר לחבר לרכב. לי זה מספיק, אבל שוב- צריך לבדוק מה הצרכים שלך, ולהתאים לך עגלה בהתאם.
יש באינטרנט כל מני טיפים על איך לבחור עגלה- תעשי את זה זה עשוי לעזור לך יותר.
מקווה שעזרתי..
בהצלחה..
גלית מוריה שלגי- מדריכת הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה, הנקה, הורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הזמנתי עגלה כזאת!!
איילת06/01/2008אבל עדיין לא ילדתי אז עדיין אני לא משתמשת בה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)