מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב חזק ברקה ימין ובראש למעלהמורן21/09/2015
שלום,
לפני כחודש נסתמה לי אוזן ימין, הלכתי ל.א.א.ג שנתן לי סינופד פעם ביום ופימפום.
התרופה לא עזרה והאוזן לא נפתחה.
לפני כשבוע התחלתי לסבול כאבים קיצוניים מעל עין ימין (באיזור הגבה) וברקה בצד ימין . כאבים ממש חזקים שריתקו אותי למיטה עם מלא כדורים משככי כאבים.
הלכתי לרופאת המשפחה שנתנה לי - סינופד 3 פעמים ביום, אוגמנטין אנטיביוטיקה פעמיים ביום, ואטופן נגד הכאבים. הייתה הקלה מסוימת לאחר כיומיים ועכשיו 4 ימים לאחר התחלת הטיפול שוב האוזן נסתמה יותר וכאב הראש באיזור הרקה ומעל עין ימין ובראש עצמו למעלה בצד ימין.
מה עלי לעשות? מה יכולה להיות הבעיה?
תודה רבה
זיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב חזק ברקה ימין ובראש למעלה - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/10/2015כדאי להתייעץ עם אאג ונוירולוג אם יש בעיה באוזן או ירידה בשמיעה וכאב באותו אזור זה יכול להיות קשור לכן נא להתייעץ עם המומחים בדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי מוח ספקטשי20/09/2015
שלום רב
בן 28 , רציתי לשאול אני סובל מסטרס ,מתח ,לחץ ,חרדה ברמה גבוהה שפוגעת לי באיכות החיים בצורה משמעותית ( קריירה, פנאי, לימודים, זוגיות) כדי להפחית את החרדה אני נוטל כדור של פקסאט 10 מ"ג ,במאמץ פיזי וחשיבתי( בזמן לחץ) אני מרגיש חוסר חמצן - טשטוש, חוסר אוויר שלאחר המאמץ ישנם תחושות לא נעימות של כאב ראש גלי חום כאבים על עמוד השדרה כאב בצידו הימיני בראש, לאחר הפעילות, רציתי לשאול האם דרך מיפוי מוח ספקט ניתן לראות פגיעה בקולטנים והאם ניתן לראות את זרימת הדם ? והאם טיפול בתא לחץ יכול להועיל ?
פניתי דרך רופא משפחה לכל גורם אפשרי ללא הצלחה , אגב אני מאובחן כסובל מהפרעת קשב וריכוז, ויש לי בעיה בזכרון בטווח הקצר .
אשמח לשמוע את דעתך בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי מוח ספקט - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/10/2015ספקט לא יעיל לבדיקות של מצבי לחץ לגבי תא לחץ אין לי כל כך מושג כדאי להתייעץ עם הפסכיאטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מגרנה יכולה להיות מסוכנת?אליהו20/09/2015
שלום וברכה לרופאים המשיבים, ותודה מראש על הענות.
רציתי לשאול האם אדם שסובל ממיגרנה ולא מטפל בה ע"י שתיה ואכילה או ע"י תרופה יכול באיזה שהוא אופן להסתכן, בטווח הקרוב או הרחוק.
הדיוק של התשובה ובמידת האפשר המקורות שלה חשובים לי מאוד, מאחר והיא תשמש לי כרקע לפסיקת הלכה לגבי צום ביום כיפור לחולי מיגרנה.
בכבוד ובברכה,
אליהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מגרנה יכולה להיות מסוכנת? - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/10/2015כרגע כבר לא רלוונטי בכל מקרה אם יש התקפים תדירים רצוי לטפל במיגרנות עם טיפול מונע אם ההתקפים אחת לחודש או יותר נדירים יש לתת טיפול בתרופות שעוזרות להתקף עצמו כמו רילרט או ריזלט התקפים תדירים לא בריאים כל כך למוח בעיקר אם מדובר במיגרנות עם אאורה סימן מקדים כי אז יש סכוי גבוה יותר לארוע מוחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק נוירולוגי?מייה19/09/2015
שלום. בחודש מאי עברתי ניתוח בכף רגל, אצבעות 4+3 תיקון עיוות באיזור הפלנטארי+ תיקון אצבעות פטיש. הייתי 9שבועות עם קיבוע KW. מאז שהוציאו לי את הקיבוע אני לא יכלה להזיז את האצבעות(המנותחות). יש לי נזק נוירולוגי? אני אמורה לדאוג..? אפשר לטפל בזה? כתיבה וחתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק נוירולוגי? - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/10/2015יתכן צריך לבדוק את זה ע״י בצוע emg שמראה אם יש נזק נאורולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהשאול17/09/2015
אני בן 21, ברקע יש לי פסוריאזיס וגם כנראה דלקת מפרקים בעמוד השדרה שקשורה לפסוריאזיס.
לאחרונה מזה חודשיים אני מרגיש בזמן ההירמדות:
א. אני רואה הבזקי אור לבנים ולפעמים כחולים (לפני כמה ימים כשהייתי ער ביום, ראיתי טלוויזיה וראיתי פתאום נקודות לבנות לכמה שניות)
ב.יש לי זרמים בידיים וברגליים בהירדמות לפעמים, במיוחד כששתיי הידיים משולבות או הרגליים משולבות
ג. עברתי בדיקת EEG שיצאה תקינה וגם בדיקת שדה ראייה שיצאה תקינה וגם הרחבת אישונים אצל רופא עיניים שיצאה תקינה , וכיוון שיש לי גם חולשה מסויימת בזרועות נשלחתי לבדיקת EMG שאותה עדיין לא עברתי.
ד. לאחרונה ביום יום יש לי דקירות וזרמים בעקבים ברגליים ולעיתים גם באצבעות כף הרגל לאחר ישיבה ממושכת, או לאחר הפעלת לחץ על העקבים.
ה. לאחרונה כאשר אני מתכופף (לא תמיד) אני מרגיש כאב באזור מסויים בראש, במשך היום לא כואב לי הראש.
איזה כיוון יכול להיות לכל מה שאני מתאר פה? ואיזה בדיקות כדאי שאעבור? והאם אני צריך לדאוג?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/10/2015כדאי לעבור הדמיה מוחית וכן emg
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבגלית06/09/2015
אבקש לדעת פרטים על הבדיקה emg אלקטרןמיגרפיה של סיב בודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
גלית06/09/2015בנוסף יש לי בדיקה של אף אוזן בגרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלית06/09/2015בנוסף יש לי בדיקה של אף אוזן בגרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה המשך שאלה
גלית06/09/2015סליחה כאמור בדיקת אי אם גי אחר כך אף אוזן גרון ובדיקת דם עשתה.השאלה היא כמה בדיקות יש עוד קיבלתי רק שלושה. בנוסף האם בדיקת אי אמ גי אגרסיבית ? איך הבדיקה מתבצעת? תודה וסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שנית
גלית06/09/2015הכוונה שלי האם הבדיקה כואבת כי שמעתי מחדירים מחטים לפנים? ואיך להדריך מבוגרת להפעיל שריר בפנים לבדיקה? כי גם כחה היא מתקשה בדיבור . תודה ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל- דופהיעל05/09/2015
שלום,
רציתי בבקשה לברר: האם חומצת האמינו אל- דופה שניתן לרכוש בבתי טבע מחו"ל יכולה להיות שוות ערך לטיפול בתרופה שעובדת על דופמין כמו וולבטרין?
אני בת 24 עם עייפות וחולשה, ללא תסמינים של דיכאון קליני או חרדה.
למרות זאת, מגיל 20 ניסיתי הרבה SSRI וללא כל שיפור.
בדיקות הדם תקינות,אבל השינה אינה איכותית.
נאמר לי שהשלב הבא זה לנסות את הנושא של דופמין, אבל שזה ניסוי וטעייה
כי אין באמת בדיקת דם שיכולה להגיד לי אם בכלל יש מחסור..
יש לציין שיש לי רעד עדין בידיים, ופעם בכמה חודשים יש לי טיקים בעין אחת שחולפים תוך כמה ימים.
אני קצת חוששת לקחת וולבטרין אם רמת הדופמין היא יחסית גבוהה אצלי.
האם זה לא יכול לגרום להתקף פסיכוטי במקרים מסויימים?
לכן חשבתי אולי לנסות את האופציה של אל- דופה. אבל אם התועלת היא מינורית,
כנראה שאעדיף את הוולברטין.
אשמח לחוות דעת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני סובלת כן ממיגרנה
יעל05/09/2015פעם בחודש ל 3 ימים ולא לוקחת טיפול מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש ותסמינים מוזריםדוד03/09/2015
שלום, לפני כשנה התחילו לי כאבי ראש בצד ימין, יותר בכיוון של לחץ ולא ממש כאב שמתפשט גם לפנים מתחת לעין וגם מעט בעין עצמה, זה קורה לסירוגין. ללחץ בראש מלווה גם תחושה של ריחוף כאילו אני קצת מסטול ומעט מתנדנד, בנוסף שמתי לב כשזה קורה נחיר ימין שלי נסתם אבל לא תמיד. כשאני נוגע בשריר הצאוור האחורי הלחץ בראש ובפנים מתגבר, והרקה הימנית שלי נפוחה יותר מהשמאלית.
עשיתי סיטי ראש וצוואר שיצא תקין, הייתי אצל נירולוגית שפשוט בדקה אותי בחטף ואמרה שהכול מבחינתה תקין. אני ממש מתחיל להתייאש מזה, כשזה קורה אני לא מצליח להתרכז, גם לא להתמקד בכלום, העיניים קצת מתבלבלות, שלא נדבר על להסתובב במקומות הומי אדם שאז אני בכלל מרגיש אפתי ותנועת האנשים מבלבלת אותי לגמרי. אני אשמח אם תוכלו לומר לי מה אפשר לעשות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה-הקפצה
דוד02/11/2015מצבי לא משתפר הייתי גם אצל רופא עיניים שאמר שהכול תקין, אשמח מאוד להמלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש ותסמינים מוזרים - תגובה
ד``ר רונית גלעד07/11/2015אם ההתקפים נמשכים כיום יומיים יתכן ומדובר המיגרנה כדאי לקחת כדור מיד עם ההתחלה של הכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליחת ידיים קדימה בזמן נפילהעדי29/08/2015
שאלה - האם שליחת ידיים קדימה לצורך בלימת נפילה היא רפלקס מולד או שמא מדובר במנגון הנרכש בהתפתחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליחת ידיים קדימה בזמן נפילה - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/08/2015זב רפלקס הגנה כל רפלקס נולדים איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרמים בגוףדני29/08/2015
שלום.
אני גבר בריא בד'כ.לא לוקח תרופות..מעשן ושותה אלכוהול לעתים רחוקות.מזה כמה חודשים יש אצלי בגוף התקפים שבאים והולכים בלי להשאיר זכר ושוב פעם חוזרים...אני לפעמים קם עם זרמים ברגליים אשר בהמשך היום מתפתחים לעקצוצים בכל חלקי הגוף.לפעמים גם כאבים קטנים עם קפיצות שרירים.כשזה קורה לי אני חש עייפות ותשישות..לפעמים זה נמשך יום לפעמים יומיים ואך שבוע שלם ואז נעלם כאילו לא היה כלום.אני בן 29..סטודנט..אוכל בריא..נוטל. b12 omega3 .vitmin c...אני לא מוצא משהן לא בסדר באורח החיים שלי.אני גם מקפיד על שעות שינה.אשמח לעזרה כי לפעמים בא לי להשתגע מזה וזה מפריע לי לעבוד וללמוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרמים בגוף - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/08/2015יש להבדק ע״י נוירולוג לעשות בדיקות דם מקיפות ובשלב זה להפסיק כל טיפול שאתה לוקח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה זה יכול לקרות?
דני29/08/2015אני ממש מפחד מזה...מה לדעתך יכול להוביל לסימפטומים הללו? מחלה במערכת העצבים? איזה בדיקות דם אני צריך לבקש? ומה הכיוון של הבדיקות שאני אמור לבצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה ותודה רבה על המענה
דני29/08/2015רציני לציין שלפני שנה וחצי ביצעתי ct מח לכלי הדם mri
והנוירטלוג שלל טרשת או משהו אחר...הכל יצא תקין! תודה לאל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש חזק בשיעולאהובה27/08/2015
שלום ד"ר,
אני בת 61, בשנה האחרונה כאשר אני מצטננת ומשתעלת- בזמן השיעול יש לי כאב חזק מאוד בראש, אני ממש נהיית כמעט היסטרית שאני צריכה להשתעל. זה נמשך שניות בודדות. קראתי באינטרנט שזה יכול להעיד על כמה דברים כגון: לחץ, נוזלים וכו.
רופא המשפחה אמר שזה כלום, שזה חלק מהמחלה ואין צורך לבדוק. אבל אני לא משוכנעת והתופעה מציקה לי.
אשמח לתגובתך לנ"ל.
בתודה מראש
אהובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש חזק בשיעול - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/08/2015כדאי לעשות הדמיה מוחית פעם בחיים בעיקר אם זו תופעה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש חזק בשיעול - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/08/2015כדאי לעשות הדמיה מוחית פעם בחיים בעיקר אם זו תופעה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש חזק בשיעול - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה במשמרות לילהירון27/08/2015
שלום, יוצא לי לעתים לעבוד בשבוע 3 לילות, חבר אמר לי שעבודה בלילה ושינה ביום מזיק למוח, האם יש אמת בטענה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה במשמרות לילה - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/08/2015זה לא ברור אבל זה יכול לעשות הפרעות שינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטלין וטשטוש ראייהרונה26/08/2015
שלום, אני נוטלת ריטלין ללימודים.
ואני שמתי לב כשאני בהשפעת הריטלין אני רואה מטושטש לרחוק.
וגם לאחר שעברו 7-8 שעות שהתרופה אמורה להתפרק, עדין קיים טשטוש.
יש לי משקפיי ראייה לרחוק מספר מינוס אחד, אבל אני חשה בהבדל מהותי כשאני עם התרופה.
השאלה שלי היא האם התרופה פוגעת בראייה?? יכולה לפגוע לטווח ארוך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטלין וטשטוש ראייה - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/08/2015לא מה שידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסור בויטמין דייוני26/08/2015
היי , אני בן 25 ובשנה וחצי האחרונות הייתי חשוף מעט או לא בכלל לשמש עקב טיפול באקנה . לאחר הטיפול ביצעתי בדיקת דם למעקב של ויטמין d ויצא לי מדד של 7!! מה שכמובן נמוך מאוד ומסוכן
רציתי לשאול על ההשפעות ארוכות הטווח והנזק שנגרם לי אולי מרמה ירודה כל כך של הויטמין לאורך תקופה זו והאם הוא הפיך ? , קראתי על אפשרות לנזק גם לעצמות וגם נזק ניורולוגי בגלל זה אני שואל גם פה , או האם קבלת טיפול והסדרת רמת הויטמין בדם מתקנות את הנזק שאולי נגרם ?
תודה מראש, יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסור בויטמין די - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/08/2015כרגע כנראה אין נזק זה יכול לגרום להפרעות זכרון זרמים בגפיים פגיעה בעצמות אבל אם אין לך תלונות אז כנראה לא גרם לנזק תקח ויטמין שי ותמלא את המחסנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש כרונידניאל26/08/2015
היי, אספר את הסיפור שלי בקצרה.
כיום אני בחורה בת 22, בילדותי סבלתי מכאבי ראש תכופים, איבודי הכרה וכל התסימני הנוספים והרעים (הקאות, בחילות, סחרחורות, טשטוש ראייה וכו)
בגיל 11, בעת ביצוע MRI נמצא גידול אסטרוציטומה (שלבסוף היה שפיר) וציסטה, עברתי 2 ניתוחים בהפרש של שנה ומאז אני במעקב נוירוכירורגי.
אציין שאיני נוטלת טיפול תרופותי, למרות שאני סובלת מכאבי ראש תכופים מאוד.
הכאב מקשה עליי להירדם וגם כשאני נרדמת אני מתעוררת לעיתים בשל כאבים.
איני רוצה להרוס את הגוף (ולכן איני נוטלת תרופות "משכחות כאבים" בנוסף לעובדה שהן אינן יעילות עבורי.
כיום, אני משתמשת באיבופן מ"ג- ומאוד נמנעת מליטול אותו מכיוון המינון הרב.
האם לדעתכם קיימת איזשהי אופציה חלופית להקלה בכאבים ואיכות שיפור החיים?
בכל זאת, סבלתי מספיק בחיי ואני רוצה לחיות אותם ללא כאבים (למרות שאני מתפקדת כרגיל ולא ניתן להבחין בכאב, כי לצערי הוא הפך לחלק ממני)
אודה לתגובה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש כרוני - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/08/2015יש להתייעץ עם נוירולוג אבל ניתן לקחת טיפול מונע יום יומי ולא איבורן כל יום שימנע כאבי ראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)