מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראשית שכחהפנינה01/04/2009
שלום רב
אימי בת 71
לאחרונה אנו מבחינים בסימני שכחה כמו מי ביקר אתמול או סתם דברים של זכרון לטווח קצר
אציין כי אימה חלתה באצהיימר
מהם הצעדים שעלינו לנקוט איך מטפלים ואם יש בכלל טיפול
למי לפנות בשלב הראשון
אנא הצעתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחה
ד''ר איתן אוריאל01/04/2009ניתן לפנות למרפאת הזיכרון במרכז הרפואי תל אביב לצורך אבחון והצעת טיפול. חשוב לשלול סיבות הפיכות להפרעה קוגניטיבית כגון הפרעה בתפקודי בלוטת התריס,חוסר ויטמין B12,המטומה סב דורלית ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מונעים שבץ מוחי נוסף?גוטליב01/04/2009
שלום רב,
אני מברר עבור אשתי. עברה שבץ מוחי לפני שנה וחצי ועדיין רמת סוכר גבוה.
לחץ דם גם גבוה. מקבלת אספרין, אך לא מצליח. האם יש פתרון אחר תרופתי?
בנוסף, האם יש חדרי כושר שמיועדים לאנשים שקשה להם להתאמן רגיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מכירה את פלוויקס ותזונה נכונה
נעמה01/04/2009אלו הדברים שהמליצו לנו וזה מאוד עוזר ולא פחות חשוב זה טיפול
פסיכולוגי שילווה ויתיר קשיים נפשיים.
אבל גש לרופא שלך הוא ימליץ לך מה לעשות. תשאל אותו על פלוויקס ועל כמה הקופה מממנת אותה (אצלנו ממנים המון) ועל תזונה ואורח חיים שמתאים לך, ככה שהטיפול יתאים לך הכי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם
ד''ר איתן אוריאל01/04/2009חשוב מאוד לאזן את ערכי לחץ דם והסוכרות לאחר שבץ. במידה ודיאטה איננה יעילה יש צורך בטיפול תרופתי ואף בשילוב של מספר תרופות. במידה וקיים קושי לאזן את הערכים כדאי לפנות לאנדוקרינולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלוויקס
אני02/04/2009רק רציתי לציין - החל מינואר 2009 , מממנות קופות החולים פלוויקס לחולים אשר לקו בארוע מוחי תחת הטיפול באספירין. לא כל הרופאים וודאי החולים מודעים לזכות זו. אני פניתי למשרד הבריאות ומהם קיבלתי תשובה זו.
ניתן לפנות גם לאתר של אגודת נאמן - יש שם פירוט בנושא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שעברתי אירוע מוחי איך אני יכולדן01/04/2009
שאלה לא שגרתית לפורום האם ניתן לבדוק או לעמוד על מצב העורקים במוח.
כמו שניתן לבדוק חשד לסתימות עורקים טרשת וכדומה בצינור לבדיקת לב
לאחר שעברתי אירוע מוחי איך אני יכול לדעת מה מצב העורקים בראש
בתודה ובכוד רב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע
ד''ר איתן אוריאל01/04/2009ניתן לבדוק את מצב כלי הדם הצוארים המספקים דם למוח בבדיקת דופלר פשוטה. ניתן גם לאבחן היצרות תוך גולגולתית על ידי בדיקת CTA או MRA.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לאחר שבץ מוחיטלי מ.30/03/2009
שלום
אבי עבר שבץ מוחי לפני כ- 3 שבועות (אוטם שמאלי פרונטלי) , כרגע נמצא בהליך שיקומי. בתחילת השבוע המליץ כירורג כלי הדם בשיבא על הבדיקות הבאות, כד לברר על המשך טיפול:
1. הולטר ללב
2. א.ק.ג דרך הוושט
3. בדיקת דופלקס חוזרת לצוואר לאימות הבדיקה שנעתה בבית החולים.
4. ct angio
האם כל הבדיקות נחוצות, אני חוששת מבדיקות 2. ו-4. רציתי לדעת מה רמת הסיכון של בדיקות אלה לאדם שעבר אירוע מוחי. הבנתי שב א.ק.ג מרדימים את הוושט, האם לא יכולה להיגרם פציעה של הוושט ע"י החדרת הסיב ?
ולגבי ct angio, מה הסיכון בהזרקת היוד לאדם במצב זה ושעבר כבר ct רגיל ביום שהגיע למיון לפני 3 שבועות
בתודה מראש
טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד''ר איתן אוריאל01/04/2009ההחלה לגבי הצורך בבדיקות צריכה להתקבל על ידי הנוירולג המטפל. יתכן וניתן להסתפק בבדיקות דופלר ולא יהיה צורך בבדיקות CTA. אקו לב דרך הושט הינה בדיקה חיונית וכרוכה בשיעור סיבוכים נמוך.הסבר לגבי הסיבוכים בבדיקה ינתן על ידי הקרדיולוג המבצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבתא יקרה ליגיל28/03/2009
שלום רב,
סבתי בת 84 תבדל"א הופנתה לבית החולים כאשר היא צלולה לחלוטין בעקבות לחץ דם גבוה מאוד. לאחר צילום בטן (עקב תלונות חוזרות ונשנות של כאבי בטן) הועלתה למחלקה הפנימית, ושם חטפה שבץ מוחי (כנראה שלא קל). לאחר כ-3.5 שעות מהאירוע, הורדה לטיפול נמרץ והוחל בתהליך המקובל כיום (הזרקת tPA ישירות לווריד). לאחר 24 שעות מיום קבלתה לטיפול הנמרץ, הועברה למחלקה הנוירולוגית באותו בית החולים. מאז ועד היום (שבועיים מאז המקרה) היא יום אחד בהכרה מלאה ומדברת איתנו ויום למחרת כאילו צמח ח"ו. רק גופה נע והיא אינה מתקשרת איתנו. המצב הנ"ל קשה מאוד למשפחתה.
להלן שאלותיי:
1). סבתי קיבלה לאחר קבלתה למחלקה הנוירולוגית כמעט כל יום מנה של Fenergan. לפי מה שקראתי באינטרנט זוהי תרופה הניתנת לאנשים חרדתיים, ובנוסף גם גורמת לתנועות לא רצוניות בגוף. האם יש סיבה להמשיך ולתת לה את אותו הטיפול? אני מודע לכך ש-Fenergan הינה תרופה אנטי-היסטאמינית. אך לימודיי האקדמיים הוכיחו כי לא כל תרופה אנטי-היסטאמינית פועלת כפי שמצפים ממנה. האם Fenergan אכן מזיק? האם התרופה הזו גורמת לאי שקט נפשי?
2). מדוע יום אחד סבתי בהכרה מלאה ויום למחרת היא לא בהכרה? מה קורה לה?
3). האם (בהתבסס על מחקרים קליניים) יכול להיות שיפור במצבה של סבתי? אתאר במידת האפשר את מצבה כיום: היא שוכבת במיטה הטיפולית כבר שבועיים, בתחילה לא יכלה לבלוע לכן הזדקקה לטיפול פולשני (זונדה), כיום היא מצליחה לבלוע אך אוכלת כלכלה מרוסקת. צד שמאל שלה היה משותק לחלוטין, כיום יכולה להזיז גפיים שמאליות. מחוברת לקטטר. אנו משתדלים לתפעל אותה בעודה שוכבת במיטה, תפעול הכולל הרמת ידיים ורגליים.
אודה מאוד על פירוט נרחב, אני מתנצל שכתבתי תגובה ארוכה, אך לצערי הרב הצוות הרפואי המטפל בה כיום אינו עונה לשאלותינו ומתחצף לנו כאשר אנו מעיזים לשאול שאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבץ
ד''ר איתן אוריאל30/03/2009קיימות סיבות רבות להפרעות בהכרה בחולה מאושפז,רק חלקן נוירולוגיות. יש לשלול זיהומים,הפרעות אלקטרליטריות,הפרעות מטבוליות,אצירת שתן,תרופות מיישנות ועוד. כמובן שפנרגן עשויה לגרום להפרעות בהכרה. יש לוודא עם הצוות המטפל מה ההתויה לטיפול והאם ניתן להפסיקו ולעבור לטיפול חלופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבתא יקרה לי
גיל01/04/2009שלום ותודה על תגובה מהירה. ברוך השם, המצב משתפר וסבתי החלה לשוחח עם הסביבה.
אך ישנה צרה אחרת כרגע:
נראה כי הזיכרון לטווח קצר נפגם, והארוך השתפר.
הדבר מתבטא בכך שהיא זוכרת אנשים שנפטרו מן העולם אך חושבת עדיין שהם חיים.
בעיה נוספת היא שעיניה אינן מפוקסות - היא אינה מתמקדת באדם מסוייים. עיניה תמיד מופנות כלפי צד ימין למטה.
האם יש דרך טיפול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בראיה לאחר אירוע מוחיאבי26/03/2009
חמי בן 62 לפני חודשיים קיבל אירוע מוחי באונה הימנית , עם פגיעה בפלג הגוף השמאלי , ללא פגיעה בזיכרון ובדיבור, בשיקום השתפרה היד במהירות , וכמו"כ שיפור ניכר אך איטי ברגל.
קיימת פגיעה בראיה בעין שמאל המתבטאת בשדה ראיה ובטשטוש .מאז האירוע יש שיפור מסוים.
שאלתי , האם יכול המצב לחזור לקדמותו ,ומה ניתן לעשות לשם כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור
אני28/03/2009שךום לך,
מאחר וגם במשפחתי היה ארוע דומה לפני כ-10 חודשים, אוכל לומר לך כי יש לשבת, לדבר, להמצא כל הזמן בצידו השמאלי של החולה. ישנם תרגילי עיניים המשפרים את הראיה ואת שדה הראיה(ניתנו לנו ע"י מרפא בעיסוק) , אנחנו היינו אצל נוירואופטלמולוג שכיוון גם למשקפיים בעלי עדשות מסוימות המרכזות יותר. לסיכום, אצלנו חל שיפור ועדיין מתקדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה
ד''ר איתן אוריאל30/03/2009חשוב להבין האם הפגיעה הינה בעין שמאל,בשדה הראיה השמאלי בשתי העיינים או למעשה מדובר בסינדרום של התעלמות מהנעשה בצד שמאל (נגלקט). לשם קביעת סוג המגבלה ואסטרטגיה טיפולית אני מציע לפנת למרפאה נוירואופתלמולוגית במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל בלי הפסקה וחרדהגילה26/03/2009
אני סובלת מחרדה כבר 40 שנה, בזמנו לקחתי כדורים אבל הם לא עזרו.
ב3 שנים האחרונות התחלתי פשוט אובססית לאוכל ובראשי כל הזמן המחשב אוכל אוכל אוכל.
הולכת לישון עם אוכל וקמה עם אוכל.
אם אני אלך לנירולוג, האם הוא יתן לי טופמקס? שמעתי שהתרופה עושה פלאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל
ד''ר איתן אוריאל30/03/2009נוירולוגים רושמים טופמקס בהתויה של אפילפסיה. לצרוך התויות אחרות עליך לפנות לפסיכיאטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורות חוזרותענבר26/03/2009
אבי בן 57, בריא בדר"כ, לא מעשן. לפני מספר חודשים הוא התחיל לחוש מידי פעם סחרחורות, עד למצב של חוסר יכולת לתפקד ולעיתים מלוות בהקאות. הוא ערך הרבה מאוד בדיקות ולא נמצאה סיבה חד משמעית לבעיה. בבדיקות אוזניים שהוא ערך לא נמצאה בעיה, כלומר, לא מדובר בורטיגו או בבעיית אף אוזן גרון. בבדיקות דם נמצא כי יש מחסור בויטמין B12, הוא קיבל זריקות של הויטמין והוא לוקח תוספים באופן קבוע, הבעיה נעלמה, אך שוב חזרה למרות הטיפול. מה עוד ניתן לעשות? לאיזה רופא מומחה נוסף ניתן לפנות. יש לציין כי הוא אף היה מאושפז במשך כשבוע וערכו לו בדיקות נוספות ולא נמצא המקור לבעיה שממשיכה לחזור בהפתעה. בסי טי של הראש לא נמצא ממצא ולא התקבל אישור לMRI.
אשמח אם תוכל להעלות איזשהו פתרון אפשרי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
ענבר26/03/2009בנוסף נערכה בדיקת MRI של הצוואר שהראתה כי בחוליות 5 ו- 6 יש קרניים שלוחצות על חוט השדרה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחרחורת
ד''ר איתן אוריאל30/03/2009חשוב להבין האם מדובר בסחרחורת סיבובית אמיתית-ורטיגו או תחושת לא יציבות לא ספציפית. במידה ואכן מדובר בורטיגו,הסיבות לכך עשויות להיות טמונות באוזן הפנימית או במוח. כדאי לפנות למרפאת סחרחרות עם תוצאות הבירור שבוצע עד כה לצורך קביעת האבחנה. ישנן בדיקות נוספות כגון ENG העשויות לסייע באבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום לאחר אירוע מוחינתי125/03/2009
אודה לכבודכם על ייעוץ בנושא שיקום לאחר אירוע מוחי.
מאז האירוע עברו 7 שנים. המוגבלות שנשארה היא "רגל שמוטה" וכף יד בלתי מתפקדת (לא ספסטית).
הייתי מודה על חוות דעת מקצועית לשאלה: - האם יש מקום לשיפור לאחר 7 השנים (בעזרת אביזרי BIO - NESS ודומיהם)?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום
ד''ר איתן אוריאל26/03/2009ודאי שהיעילות המוכחת הינה לטיפולי פיזיותרפיה ושיקום שתמחילים עד כה שניתן בסמיכות לאירוע המוחי. אינני מכיר את העזרים שציינת .ממליץ להתיעץ עם רופא שיקומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום בעזרת אורטוזות רגילות או FES
מיכאל אלכנסדר26/03/2009מאת מיכאל אלכסנדר - טכנאי אורתופדיה
קימים מכשירים רבים ענין צניחת כף רגל. בבחירת המכשיר המתאים יש לקחת בחשבון את רמת המתח (ספסטיות) של הרגל וכף הרגל ובהתאם לכך להתאם אורטוזה (מכשיר) מתאים. מניסיוני לרוב, ולשם טיפול מאתם לאורך זמן, עדיף סד הניבנה לפי מידה עם דגש על סוג ומיקום הרצועות שבו. הנסס L300 או המוצר המקביל לו WalkAide , שניהם פועלים תוך גרוי חשמלי של השריר המתאים בעת ההליכה - מכאן שהמכשירים הללו מתאימים למטופל ההולך. נסיוננו עם ה- WalkAide מראה על הגדלה בטווחי תנועה במפרק הקרסול, השקע קטנה יותר באנרגיות בעת ההליכה הבאה לידי ביטוי במרחקי הליכה גדולים יותר. ה-WalkAide ידידותי מאד ומאפשר עצמאות תפעול.
לסיכום, יש לראות מומחה שיוכל לבחור את המוצר המתאים ביותר מכלל המכשורים הקימים לטיפול בנושא צניחת כף רגל ושיתוקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי יכול להסביר לנו מה זה אנומליה וסקולרית?ס.ג.25/03/2009
בני בן 7 -לפני שבועיים סבל מכאבי ראש נוראיים יותר מדויק מכאבים עזים במצח שגרמו לו להתעורר משינה בלילה בזעקות כאב איומות והוא גם הקיא. פנינו לבי"ח שניידר הוא עבר בדיקת ראיה שהיתה תקינה וגם בדיקה נוירולוגית תקינה בבדיקת לחץ הדם שלו היה גבוה 117/50 . קיבלנו הפניה דחופה ל-MRI לשלילת אנומליה וסקולרית.
לצערנו בשלב זה לא קיבלנו אישור לביצוע הבדיקה מהרופא המחוזי למרות הדרישה משניידר ( אנחנו מערערים).
אנחנו מאוד לחוצים ומודאגים- מה עושים כעת?
מי יכול להסביר לנו מה זה אנומליה וסקולרית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
ס.ג.25/03/2009בשבוע האחרון הילד מתלונן על תשישות וסחרחורת- אין לו הפרעות באכילה- הילד פעיל ורק מדי פעם מתלונן קלות על הכאבים לא ברמת כאב כמו בפעם הראשונה.
התקפת הכאבים לא היתה מלווה בחום ושום משככי כאבים לא עזרו!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנומליה
ד''ר איתן אוריאל25/03/2009אני מניח כי בדיקת ההדמיה נועדה לשלילת ממצא מוקדי לרבות גם מבנה לא תקין של כלי דם
( אנומליה וסקולרית). אני מציע להתיעץ עם נוירולוג ילדים בנוגע לכאבי הראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההעידן25/03/2009
שלום רבבב שאני עושה שתןן אני מרגיש זרםם ברגלים ובראשש מזה יכול להיות בבקשה תודהה וזה באופן קבוע תמיד אני מרגיש בזמן שתן זרםם מי הרגלים עד הראש ובאזור הצאוור גם מחכה לתשובה תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר איתן אוריאל25/03/2009אני מציע לפנות לרופא המטפל על מנת שיתרשם מהתלונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת שבץ חוזרמנחם24/03/2009
שלום רב, אשתי עברה שבץ מוחי והיא מטופלת באספירין, אחרי שבץ ראשון, האם זה הטיפול המתאים ביותר למניעת שבץ מוחי חוזר? אני שומע על עוד תרופות אבל לא ממש מכיר. בנוסף- אנחנו במצב כלכלי לא פשוט ואשמח לקבל משהו שאינו עולה הרבה כפי שתרופות אלו עולות או האם יש סיבסוד על ידי קופת החולים. תודה רבה, מנחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון
אני24/03/2009במידה והאירוע היה תחת השפעת האספירין,
חובה לעבור לפלויקס המאושרת החל מתחילת ינואר ע"י קופות החולים.
זוהי התוויה ברורה וכל רופא משפחה חייב לאשר זאת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספירין
ד''ר איתן אוריאל25/03/2009במידה והאירוע נעשה על רקע טיפול קודם באספירין או במידה וקיימת התוית נגד לאספירין הקופה תשא בעלות הטיפול בפלויקס. עלות הטיפול החודשית באספירין הינה זולה באופן משמעותי משאר התרופות נוגדות הצימות למרות שהאפקט המניעתי הינו דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות גבוהה מאוד של התקפים-בהריוןמיכל24/03/2009
שלום, אני בשבוע 32 להריון,בחודשיים האחרונים ההתקפי מיגרנה חוזרים בתדירות של 2 בשבוע ,עם אאורה,נימול של הגפיים והפנים וכאב חד בראש. האם יש צורך בבדיקה מקיפה יותר בזמן ההריון? אולי משהו לא בסדר? אני מאוד מודאגת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר איתן אוריאל30/03/2009מאחר ובהריון עלולות להיות סיבות נוספות לכאבי ראש ,חלקן מצריכות טיפול מיידי,כל כאב ראש חדש בהריון מחייב התייחסות רפאית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרמים בידיים וברגלייםאבי22/03/2009
אני בן 32 מזה שנתיים סובל מינמלולים בידיים וברגליים וכשאני נוגע במקומות שונים אני מרגיש זרמים .ביצעתי את כל הבדיקות האפשריות והנירולוג טוען שאין מה לעשות. בהמשך להודעת,בדיקת B12 היתה 250 ולקחתי כדורים עכשיו 500,בלוטת התריס תקינה,2בדיקות EMG תקינות,MRI ראש תקין MRI צווארי ניצפו בלט,בדיקת SAP אסימטריה קלה מאוד מהרגליים ידיים תקינה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לזרמים
אבי24/03/2009MRI צווארי בלטc4c5 דיפוזי לוחץ במידה קלה על השקC6C7 בלט דיסק מרכזי מימין הלוחץ בצורה קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרמים
ד''ר איתן אוריאל25/03/2009חשוב לבצע בדיקה גופנית ולבדוק האם קיים קשר אנטומי בין פיזור הזרמים לבין בלט מהדיסק. אני מציע לפנות למרפאת עצב שריר במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מישהו יודע אם קיימת מחלת מוח שגאורן22/03/2009
שגורמת לירידה בתיפקוד המוחי, שנובעת מתקופה ארוכה של הדחקה וחוסר רצון להתמודד עם המציאות, עד כדי המצאת מציאות חילופית? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת
ד''ר איתן אוריאל25/03/2009לאור תיאור התלונות אני מציע לפנות לפסיכיאטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)