מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהדן11/12/2014
שלום רב
עשיתי בדיקת אם אר איי ואני חפץ בפענוח לגבי הדברים שנאמרו בבדיקה במשפט הנ"ל:
"מעל הטנטוריום מספר קטן של מוקדים חריגים בחומר לבן היקפי פרונטלי בעיקר ומעט
מאוד ממצאים דיפוזים בחומר לבן עמוק פריאטלי דו צדדית"
תודה מראש
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר רונית גלעד12/12/2014כנראה מדובר בחסימות קטנות במוח. אין צורך להבהל הרבה מהבדיקות מראות את הממצאים האלה יכול להיות קשור למיגרנות או ללחץ דם לא מאוזן נא להתייעץ עם נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת ערפול וכאבי ראש מזה שבוענ.ל11/12/2014
ביום חמישי שעבר הרגשתי חולשה וערפול בראש ואף נרדמתי על שולחן העבודה במשרד (ולכן נסעתי הביתה וישנתי שם עוד 40 דקות). היה לי גם צורך רב במתוק.
ביום שבת היתה לי מיגרנה (אני סובלת כבר שנים) - התקף חמור במיוחד שבגללו ישנתי חצי יום והוא עבר רק אחרי שלקחתי פעמיים כדורי אקמול פוקוס.
מאז יום שבת, אני עם כאבי ראש און אנד אוף עד היום, כל הזמן מלווים בתחושת ערפול וצורך במתוק יותר או פחות.
מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת ערפול וכאבי ראש מזה שבוע - תגובה
ד``ר רונית גלעד12/12/2014לא ברור יש לבצע הדמיה מוחית כמו סיטי וכן בדיקות דם מקיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח אם אר אייונת09/12/2014
שלום רב
לפני חודשיים נחבלתי בראש וכתוצאה מכך חשתי בכאבי ראש, ראיה כפולה , בחילות\ סחרחורות וכן חולשה וכבדות בצד ימין של הגוף שהתבטאה בקשיים בתפקוד היומיומי . בבדיקות סיטי שנערכו במסגרת האישפוז לא הודגמו ממצאים. שוחררתי עם המלצה לשיקום וביצוע mri כיום חודשיים לאחר המקרה ביצעתי את הבדיקה ולהלן התוצאות :בצמוד לחדר לטרלי שמאלי בחלק האחורי נצפה מוקד של נזק פריונטריקולרי ברור הנראה כפלק של
דמיאליניזציה. התהליך לא חיובי ב- DIFFUSION, לא מתאדר עם גדוליניום ומזוהה חלקית ב-T1 כביטוי לנזק
לא טרי.
אין עדות לתוצרי פירוק דם.
פרט למוקד הנזק הנ"ל לא נצפו מוקדי נזק ברורים נוספים ברקמת מח, מוחון וגזע המח.
חדרים, חריצים וציסטרנות בגודל תקין.
קו האמצע שמור.
ללא אפקט מסה או בצקת.
כלי הדם הגדולים התוך גולגולתיים במראה תקין.
אין עדות לתוצרי פירוק דם.
אין עדות להאדרה חולנית תוך גולגולתית.
ללא עדות לגוש או למסה סלרית או סופרה סלרית.
הכיאזמה במראה תקין.
אשמח לעזרתך בהבנת משמעות הפיענוח והאם יש קשר לארוע שעברתי ?
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח אם אר אי - תגובה
ד``ר רונית גלעד12/12/2014יתכן ויש קשר לא ברור הממצא כדאי להתייעץ עם נוירולוג בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימולים בראש בזמן אורגזמהעדי08/12/2014
שלום הנני בחורה בת 27 בריאה בדרך כלל תת פעילות בלוטת התריס מאוזנת ביותירקס. בחודשים האחרונים קרתה לי תופעה מוזרה שכאשר אני מגיעה לאורגזמה קצת לפני ומתפוגג קצת אחרי אני מרגישה כמו נימולים עיקצוצים חמים ונעימים בראש או בכולו בעיקר בחלקים העליונים או בצד שמאל כולו או רק בצד ימין. התופעה חדשה מעולם לא קרה לי לפני. יש לציין שאין לי מיגרנות או כאבי ראש ומחלות אחרות. מודאגת ואודה לתשובתכם האם יש קשר נוירולוגי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימולים בראש בזמן אורגזמה - תגובה
ד``ר רונית גלעד12/12/2014נראה לי שאין לזה משמעות מיוחדת אבל כדאי להיבדק ע״י נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות MRI + MRAגל05/12/2014
שלום רב,
בבדיקת MRA ו-MRI מוח שביצעתי קיבלתי את התוצאות הבאות:
אי סימטריה קלה של החדרים, הימני מעט גדול יותר.
אנגיומה ורידית פרונטלית שמאלית.
וריאנטים אנטומים.
מה הם וריאנטים אנטומים? והאם יש חשיבות לאי סימטירה של החדרים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות MRI + MRA - תגובה
ד``ר רונית גלעד05/12/2014ממצא ללא משמעות חולנית כך נולדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים מוקדמים לשבץ מוחיזוהר04/12/2014
בעלי אחרי שווץ קל ראשון לפני כ 8 שנים בן 46 מעשן כבד. בזמן האחרון הוא לא כתמול שלשום כואב לו הראש והוא מתנהג בצורה לא הגיונית ורואה את המציאות בצורה מעוותת יכול להיות שזה סימנים לשווץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים מוקדמים לשבץ מוחי - תגובה
ד``ר רונית גלעד05/12/2014כן יש לפנות מידית לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשמשה03/12/2014
שלום רציתי לברר אני בחור בן 35 יש לי כאב ראש קלים לפעמים ברקה צד ימין
לפעמים צד שמאל ומס דקות או יותר לפעמים לא מורגש הייתי אצל נרלוג לא מצא כלום בבדקה נורלגית ממש ועשיתי צלום למערות פנים לא מצאו כלום
מה עלי לעשות לבצע CT?
או מה אפשר עוד לעשות על מנת להיות רגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד05/12/2014אם אלה כאבי ראש ידועים מזה מספר שנים ובדיקת עיניים אצל רופא תקינה אין צורך בצילום אם זו תופעה חדשה מזה מספר חודשים יש לבצע הדמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תוצאות של סי.טי.מוחפרלה02/12/2014
שלום רב,
נשלחתי ע"י ניורולוג לבצע סי.טי.מח עקב שתי נפילות שהיו לי השנה בהפרש של חודשיים.
בין היתר מופיעה בדו"ח: אוטם לקונרי זעיר ישן פרוינטיקולרי מימין.
מה שמעניין אותי זה לדעת האם אפשר לשער מתי קרה האוטם? אני שואלת כי אם אין אפשרות לדעת מועד האירוע אין לדעתי גם אפשרות לדעת אם הנפילות שהיו לי קשורות או לא לאוטם.
בצעתי גם דופלקס צוואר שיצא תקין.
אני עדיין לא חוזרת לנירולוג כי מחכה לתשובות של הולטר לב וגם ביקורת אצל קרדיולוג ולכן פניתי אליכם.
תודה מראש
פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרטים מתוך הסי.טי
פרלה02/12/2014טומוגרפיה מחשבית של המוח ללא חומר ניגוד.
נצפו חדרי המוח הצדדיים, השלישי והרביעי מורחבים במידה קלה עד בינונית, סימטרים כביטוי לאטרופיה מוחית מרכזית.
חריצים קורטיקליים ופיסורות סילבי בולטים סימטרים.
הודגם קאוום ספטום פלוצידי וקאוום ברגה - וריאנטה אנטומית.
תוכן בגומה אחורית הודגם ללא סטיה.
אוטם לקונרי זעיר ישן פריונטריקולרי מימין.
(אני בת 69 וחצי)
בנפילה הראשונה נפלתי על הפרצוף ובנפילה השנייה בהתחלה לא הייתה לי תחושה ברגליים כשניסיתי ללכת ולאחר מכן נפלתי ושברתי את הקרסול.
תודה מראש לכל תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי תוצאות של סי.טי.מוח - תגובה
ד``ר רונית גלעד05/12/2014קרוב חודרי שהנפילות לא קשורות לממצא ולא ניתן לדעת מתי זה קרה רק אם זה ישן ולא קרה בשבוע שבועים אחרונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
פרלה06/12/2014אם כך, אוטם ישן יכול להיות משהו שקרה לפני כ-8 חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטם ישן
פרלה12/12/2014שלום רב,
האם אוטם ישן יכול להיות ארוע לפני 8 חודשים או שזה הרבה יותר רחוק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה לשאלה זאת
פרלה20/12/2014תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקףקורל29/11/2014
שלום רב
אני בת 28 שנה אחרי לידה ולאחרונה קורה לי דבר מוזר, אני מתעוררת באמצע הלילה בבהלה לא ידוע ממה רואה מטושטש אפילו כמעט לא ברור אפשר לומר מעוות ואז מרגישה פחד מטורף הלב משתולל מרגישה כאילו אני שוקעת ובנוסף לזה אני מרגישה שלוקח לי כמה שניות להבין איפה אני, מרגישה כאילו אני הולכת לאבד את הזיכרון או משהו.. זה קורה לכמה שניות ואני חוזרת לעצמי רגיל אבל זו הפעם השנייה שזה קורה לי פעם אחרונה קרה לפני חודש ושמתי לב זה קורה לי לאחר שתיית אלכוהול( כמובן ששתיית האלכוהול לא נעשית ליד התינוק ולא פוגעת בו בשום אופן) אך יכול מאוד להיות שבהפרזה, יש קשר? קראתי קצת על הנושא ומפחיד אותי לחשוב שזה קשור ל אפילפסיה? כדאי להיבדק ? ביצעתי לא מזמן בדיקות דם והכל תקין
אשמח לתשובה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף - תגובה
ד``ר רונית גלעד05/12/2014יכול להיות קשור לשתיה וגם למצבי חרדה אבל נא לעשות EEG בחסך שינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגיל28/11/2014
שלום שנתיים אם קפיצות שרירים ופעמיים גם בלשון בדיקות אצל מומחים לנירולוגיה ובדיקות אי אם גי תקינות ברוך השם האם קפיצות בלשון יכולות להיות גם שפירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/11/2014תלוי איזה קפיצות כי פסיקו לציות בלשון לא מורגשות רק נראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בעמוד שדרהמיכל26/11/2014
שלום רב,
אמא שלי בת 73 ביצעה חסימה עצבית הזרקת אלכוהול לעצב שהופסקה באמצע.החסימה בוצעה עקב גידול סרטני בלבלב שיימנע את הכאבים .כרגע לא יכולה ללכת בלי הליכון יש חולשה ברגליים נמצאת בשיקום .
עשתה MRI עמוד שדרה זאת התשובה :
בקטע המותני : מוקדים מיטוטים משניים בחוליות S2 L2 L3 L4 L5 S1 מדובר במוקדים פרמאטיביים לא אקספנסילים. רוחב תקין של תעלת השדרה . אין עדות לבלט דיסקלי ואין עדות ללחץ על אלמנטים עצביים . לציין קשר שמורל עמוק בלוחית התחתונה של חוליה L3 . (הבנו שמדובר כנראה בגרורות) מה שאר הדברים אומרים ?
בקטע הגבי : מוקדים מיטוטים רבים בחוליות הגביות. מדובר במוקדים פרמאטיביים לא אקספנסילים .
המרה שומנית לאחר טיפול קרינתי בגופי החוליות D12-L1
בחוט השדרה הגבי מודגמת מיאלופתיה נרחבת מ-D7 עד L1 קונוס מדולרי מסתיים ב-L1 .
לאחר ההזרקה של גדוליניום לוריד קיימת האדרה באזור הקונוס המדולרי ומעט מעליו בתחום D11-L1 משמעותה של האדרה זו אינה חד משמעית אך אין לשלול אפשרות של פיזור מיטוטי משני באזור זה .
רוחב תקין של תעלת השדרה ללא לחץ על אלמנטים עצביים .
מה ה-MRI אומר בדיוק ? ומה דעתכם גרם לפגיעה זו ? האם תוכל ללכת שוב?
ואיזה רופא כדאי להתייעץ נירולוג או מומחה לעמוד שדרה ?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בעמוד שדרה - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/11/2014יש לה גרורות בעצמות אבל גם פגיעה בחוט השדרה עצמו באזור גבי תחתון שיכול להיות מהתפשטות גרורתית וזו הסיבה שלא יכולה ללכת יש להתייעץ דחוף עם האונקולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוירופתיהדורית25/11/2014
האם יש החלמה מזה?
כמה חודשים כפות רגליים ועוד חלקים שונים בגוף עד הפנים - רדומים. כל הבדיקות כולל אמאראי ואולטרהסאונד תקינים.סוכר וחוסר ויטמינים גם נשלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירופתיה - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/11/2014בדכ לא אבל יש להמשיך ולחפש סיבה לנוירופטיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדימות בכף הרגלאור25/11/2014
לדר שלום רב
מרגיש רדימות בכף הרגל באיזור האצבאות רק בזמן נעילת נעליים
בתודה אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדימות בכף הרגל - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/11/2014נא לבצע emg אבל יכול להיות קשור לנעלים שאתה נועל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרדימות בכף הרגל - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/11/2014נא לבצע emg אבל יכול להיות קשור לנעלים שאתה נועל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורתפליקס23/11/2014
היי אני בן 32 בריא באופן כללי לא נוטל תרופות בשבועים האחרונים אני סובל מסחרחורות קלות לפעמים בינוניות באות והולכות על בסיס יומי בלי כאבי ראש בחילות והקאות השאלה שלי עם זה חס וחלילה יכול להיות גידול בראש? ומה זה יכול להיות ואיך לבדוק את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/11/2014אם הסחרחורת מופיעות רק בשינוי תנוחה מדובר בבעיה מאוזן פנימית אם זה קבוע יש להיבדק ע״י נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש בעיקר בצד שמאל מהגבהנירית23/11/2014
שלום לד"ר גלעד,
אני בת 55 . בריאה, בדיקות דם בסדר, ldl - 141 .
יש לי כאב ראש לפחות פעמיים בחודש.
שמתי לב שהכאב בעיקר בצד שמאל . התחושה שהכאב מתחיל בעיקר מהגבה.עין שמאלית.
וכנראה מתפשט הלאה.
הכאב מתחיל עם היקיצה בבוקר וממשיך למשך היום.
לפעמים עובר בלי כדור ולפעמים אם אני לא לוקחת כדור הכאב ממשיך.
אשמח לקבל פרוש כלשהו
והאם יש לעשות בדיקה ? ועם איזה רופא מקצועי יש להתייעץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש בעיקר בצד שמאל מהגבה - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/11/2014אם כאבי ראש יחסית חדשים יש לבצע סיטי מוח עם חומר ניגוד להתייעץ עם נוירולוג וגם לבצע שקיעת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)