מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה לא עובר מה לעשות?ל'05/09/2014
אני עם פסיקולציות (קפיצות שרירים) כבר שבועיים רצוף שרירי ירך,שוק ידיים בטן פנים שפתיים ממש הכל קופץ לי אני בת 22 וממש חוששת ממחלה נוירולוגית ומ als ממש מפחדת מזה אני חייבת לומר שאני מנסה להרגיע את עצמי לא לפחד וכך גם אולי לנסות להפחית את הפסיקולציות, יש לי מדי פעם רעד ביד ימין ומן חולשה כזאת בה, לא יודעת אם זה חלק מלחץ שאני מדמיינת את זה אן שיש באמת בעיה, זה מגיע בעיקר בזמן מנוחה אך אני מרגישה את זה גם במהלך היום, מה ניתן לעשות? איך לטפל ? והאם יש ממה לחשוש כיוון שיש אנשים ששנים סובלים מזה אני חוששת שזה יהפוך לטיקים וזה יהיה גלוי לאנשים אחרים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא עובר מה לעשות? - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/10/2014יש לבצע אמג להיבדק ע״י נוירולוג לא לשתות קפה וקולה ולהרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כבר חודש וחצי נבדקתי ע"י נוירולו
ל'04/10/2014נבדקתי ע"י נוירולוגית ששללה als וגם אמרה שאין צורך בemg אבל זה כבר חודש וחצי כך..זה לא עובר..לא יודעת אם להסתמך רק על בדיקה ידנית או ללכת לעוד ייעוץ..היא אומרת שזה נובע מלחץ...קשה לי להאמין כי לפני שזה קרה לא היה משהו מלחיץ מיוחד שיגרום לזה..מה לדעתך אני צריכה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כבר חודש וחצי נבדקתי ע"י נוירולו - תגובה
ד``ר רונית גלעד10/10/2014כתבתי שיש לבצע אמג זו לא בדיקה קשה והיא מדיקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון טטנוס לאחר חתךמ04/09/2014
שלום,
היום נחתכתי ע"י קופסת שימורים חתך קטן באגודל בעומק 2 מ"מ.
ברקע רגישות לפניצילין ולאנטי היסטמינים.
כמו כן בשבוע וחצי האחרונים סבלתי מחולשה וקצור נשימה.
האם חובה לקבל במקרה זה חיסון טטנוס לאור העובדה שלא חוסנתי בחיסון זה מעל 10 שנים או האם אפשר לוותר על החיסון?
האם החיסון עלול לפגוע מבחינה נוירולוגית ?
אודה לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון טטנוס לאחר חתך - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/10/2014יש לקבל חיסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת ראיה פתאומיות שחלפה וחזרהדורית03/09/2014
שואלת שאלה לגבי בתי כבת 40. לפני מספר ימים התעוררה והיו לה הפרעות ראיה. כדוגמת קירות וחפצים עקומים ורועדים. היתה גם ראיית לבן משני צידי העיניים. לאחר מעל שעה אולי שעתיים. אולי יותר היא הלכה לישון וכשקמה זה עבר לה. 4ימים אחרי זה חזר ושוב לשעה אולי יותר ושוב חלף. מה זה יכול להיות. היו גם בתקופה האחרונה כאבי ראש שבשלושה ימים אחרונים קימים אך פחות מטריפים. לפני שבועיים חבלה בראש. האם זה קשור כי זה לא התחיל מיד ישר לאחר החבלה , אלא לאחר מספר מה זה יכול להיות. איזה בדיקות חיוניות צריכים כעת לעשות? בתודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת ראיה פתאומיות שחלפה וחזרה - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/10/2014צריך לעשות הדמיה מוחית וללכת לנוירולוג יתכן מגרנה אבל גיל מאוחר למיגרנה האם לוקחת גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצת דבורהמירי03/09/2014
מירי
לפני כחודש נעקצתי מדבורה בזרת ביד שמאל. מאז איבדתי תחושה בכרית האצבע. מיד לאחר העקיצה ביקרתי אצל האחות ששלפה לי את הארס. לא הייתה התנפחות באצבע או תופעות אחרות. בביקורי אצל רופא המשפחה לפני כשבועיים הוא הציע לחכות עוד. זה מציק לי מאוד לעיתים אני מרגישה כאילו זה זורק לי כאב לאמת היד. אשמח לתשובה והנחייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצת דבורה - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/10/2014יתכן ויש פגיעה קלה בעצב של היד לדעתי זה יעבור תוך מספר חודשים ניתן לבצע אמג ליד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרה- כאבי ראש וכיווצים במצחמישהי03/09/2014
שלום,
אני בת 38 סובלת ממיגרנה חריפה כמעט יומיומית.
גם בימים שאין לי התקף עדיין יש לי כאבי ראש בעיקר במצח, עד כדי כיווץ מעל הגבות ובין העיניים.
מימה זה נגרם? ואיזו תרופה או פיתרון יש למצב הנורא שאני עוברת.
מבקשת את עזרתכם.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
מישהי15/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת עזרה- כאבי ראש וכיווצים במצח - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/10/2014זה יכול להגרם מלקיחת תרופות נגד כאבים רבות כדאי לפנות לנוירולוג ולשקול טיפול תרופתי מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיים מוטוריים בכתיבה לאחר אירוע מופנינה02/09/2014
עקב אירוע מוחי, בו נפגעו הגפיים הימניים, עברה האישה טיפולי פיזיוטרפיה. ראיתי את כתב ידה במהלך השנה שלאחר האירוע. שאלתי היא, האם יכולות להיות תנודות ביכולת הכתיבה? כלומר, האם יכול להיות שחל שיפור בכתב ידה ואילו חודש לאחר מכן יש ירידה ביכולת הכתיבה ושליטה בכלי הכתיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים מוטוריים בכתיבה לאחר אירוע מו - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/10/2014בדכ זה לא צריך לקרות ברגע שיש שפור זה נמשך או לפחות מצב סטטי אבל אין נסיגה אלא אם הפסיקה פיזיוטרפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסקוליטיס מוחי?שלי02/09/2014
שלום, אני בת 22 עם מיגרנות עם אאורה (הבזקים זיגזגים וחוסר בחלק משדה הראיה מגיל 12.
בדיקות נוירןלוגיות וeeg שעברתי תקינות.
בשלוש שנים האחרונות האאורה יותר חזקות ובתירות יותר גבוהה-יכולה להופיעמעל אבע פעמים בחודש. ,ויום לפניה יש לי תסמינים של בלבול חוסר חשיבה בהירה וברורה ,האותיות מתחלפות לי יום לפני לעיתים בדיבור זה קורה לפעמים יום לפני אאורה כמו למשל גם סימפטומים של רצון לאכול מצוק או תכיפות לישון שגם הם מגיעים כיממה לפני האאורה וכך אני יודעת שהיא עתידה להגיע למחרת.
יש לי 3 שנים מן שטפי דם קטנים בציפורניים splinter hemorrhages שהולכים ובאים. קראתי כל מיני דברים באנטרנט ובעיקר שזה עלול להצביע על מחלות אוטואימוניות כדוגמת לופוס וסקוליטיס וכו ' והתחילו לי בשנה האחרונה כאבי שרירים פרקים החלטתי ללכת לבירור ראומטולוגי . עברתי בדיקות דם מקיפות ואפשר להגיד לםי דברי הראומטולוגית שזה לא מסיבה ראומטית. בבדיקות הערכים שיצאו לא תקינים הם שקיעת דם שהייתה 78 crp 1.2 ואנמיה שהתייצבה עם לקיחת ברזל ומדד immunoglobulin g שהיה קצת גבוה.
לאחר כל הבדיקות שעברתי הראומטולוגית אמרה שזה לא קשור לתחום הראומטולוגיה ישירות.
התלונות שכל הזמן אני אומרת הם למעשה אאורה כאבי שרירים תחושות חוסר יכולת לחשוב בבהירות לפעמים (כאבי ראש לא מופיעים הרבה ,הם מוםיעים בעיקר לאחר אאורה והאאורה יותר מציקה לי .אין לי חם.
שאלתי היא האם בעצם התסמינים של מדדי הדלקת למעשה יכולים להעיד על וסקוליטיס מוחי והאם התסמינים שתארתי מתאימים? האם ana שלילי שוללת וסקוליטיס מוחי?
תודה רבה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסקוליטיס מוחי? - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/10/2014כדאי לעשות מרי ולחזור על eegבחסך שינה עשית גם אפלה? ו lac ? הבדיקות לא שוללות וסכוליטיס מוחי אבל הממצא בידיים הוא ממציא לא במוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אפלה
שלי04/10/2014לפני יומיים יצאו תוצאות של בדיקת ptt sensitive to lac הטווח הוא בין 27-47 ולי יצא 46.8 מאוד מאוד קרוב לגבול.
בדיקת rvvt הטווח בין 32-54 ויצא לי 51.2
מה דעתך? האם הכיוון צריך ללכת יותר לכיוון של אפלה?האם לדעתך יש צורך בבדיקה חוזרת עקב התסמינים שלי והתוצאות של הבדיקה?
תודה רבה על תשובתך וגמר חתימה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אפלה - תגובה
ד``ר רונית גלעד10/10/2014התוצאות יצאו בתחום הנורמה כדאי להתייעץ עם רופא המטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסקוליטיס מוחי,ציטוקסן
סמי גל10/10/2015שלום ד"ר,
חתני הובל לבית חולים איכילוב בגלל הרדמות בחלק של הפנים משנאל וכן ברגל שמאל. הוא היה על הרגלים ,שירת את עצמו ודיבר ברור. החליטו על מתן סטרואידים המינון גבוה מחח של דלקת בכלי הדם. עבר C.T. ודיקור-ביופסיה. לאחר כשבוע המצב החמיר ,בהמתנה לתוצאות הביופסיה .ההליכה שלו הפכה למסוכנת , היה נופל, הדיבור השתבש לו התוצאות של הביופסיה היו שליליות והוחלט לבצע לו אנגיוגרפיה בבית חולים שיבא, בהעדר אפשרות לבצע זאת באיכילוב. התוצאה היתה כי הוא סובל מויקוליטיס וזקוק דחוף בציטוקסן. הוחזר בדחיפות לאיכילוב בהמלצץ הרופאים בשיבא לאור הזמינות של הציטוקסן באיכילוב. הוא יקבל את זאת מחר, יום א', .
11.10.2015
בתי וכולנו לא בקיאים בויקוליטיס, הסיכנים העתידיים מהנ"ל ,מציטוקסן. נודה מאוד אם נקבל מספר הסברים בנדון. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסקוליטיס מוחי,ציטוקסן - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/10/2015אם יש וסכוליטיס דלקת בכלי הדם המוחיים בדכ מגיב לסטרואידים אם לא עזר אז נותנים ציקלופוספן תרופה חזקה יותר שנתנת למקרים כאלה וגם במצבים של גדולים בגוף לא במוח תופעות לואי לחזור על בדיקות דם תפןקודי כבד להזהר מזהומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיהזאב29/08/2014
שלום אני בן 43,עברתי לפני כמה שנים אירוע מוחי{apla} ,לפני כשנתיים גילתי שיש לי אפילפסיה לאחר התקף. אני נוטל למוגין 200 פעמיים ביום. למרות שאני נוטל את התרופות,יש לי לפעמיים התנתקויות לכמה שניות עם צמרמורת ולאחר מכן מרגיש קצת חלש,קראתי באינטרנט שזה נקרא פטיט מל,אני לא יודע למה זה קורה,האם זה מלחץ או מיתרגשות. אני גם נוטל קומדין,ציפרלקס ולוטן.
מה הסיבה שזה קורא והאם יש פטרון כי לפעמים זה מציק
אני נוטל גם תוספי תזונה כמו גאבא ואומגה 3
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
זאב30/08/2014שכחתי לציין שהתנתקויות היו לי גם לפני האירוע מוחי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרפס פתוח אצל מבוגרקרן28/08/2014
שלום רב,
אני בת כ-40 ובחודש האחרון גיליתי שקדמת המרפס שלי פתוח (או שיש שקע עמוק לאורך כ-7 ס"מ מהמרפס). האם זו תופעה מוכרת? האם יש צורך לפנות לרופא ואם כן, איזה?
בתודה מראש,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרפס פתוח אצל מבוגר - תגובה
ד``ר רונית גלעד28/08/2014כדאי לפנות לרופא אבל קרוב חודרי שזה היה תמיד ולא הרגשת בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחני27/08/2014
האם יתכן קשר בין צריכת מזון המכיל הרבה סידן להחמרה של חולשת שרירי העיניים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/08/2014בדכ לא אבל יש לבצע בדיקת רמות סידן בדם כי רמות גבוהות של סידן יכולות לגרום לחולשת שרירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות לא רצוניותל'27/08/2014
היי יש לי כבר 3 ימים כמעט בלי הפוגה קפיצות שרירים הם רוטטים בכל מני אזורים בגוף למשך זמן קצר כל אחד מהם, בדר"כ זה קורה לי לאיזור מסוים לזמן קצר ומפסיק אבל הפעם זה לא מפסיק כבר שלושה ימים ברצף, אני ממש חוששת שזה מעיד על בעיה נוירולוגית או חלילה מחלה חמורה..מה לעשות? האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות לא רצוניות - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/08/2014בדכ זה נובע מלחץ או שתית קפה או קולה מרובים לא לשים לב זה יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהדן24/08/2014
שלום האם קפיצות שריר לאחר בדיקות נירולוג ואי אם גי ברוך השם במשך שנתיים בבנאדם אם חרדות ודיכאון שנים תמיד פחדים ממחלות .קראתי על קפיצות שרירים והתחילו לי אחרי יומים האם יכול להיות על רקע פסיכוסמטי מצב כזה לפי הידוע לכם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה - תגובה
ד``ר רונית גלעד24/08/2014כן בהחלט נגרם מלחץ נפשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/08/2014כן בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות בעיניים ובראשעזרה23/08/2014
שלום רב, אני בן 22 לוקה בתסמונת דואן מס' 1 כאשר עין שמאל אינה זזה שמאלה.
יש לציין שזה מעולם לא הפריע לי, ישנה תחושה שזה התפרץ פתאום מכיוון שרק בצבא זה התחיל להפריע לי ויותר מזה - רק בצבא גיליתי שיש לי את זה.
אני כבר משוחרר ולאט לאט נהיו תופעות שמאוד אבל מאוד מטרידות אותי. מיום ליום שעובר, אני מרגיש כאילו הגבלת עין שמאל לזוז שמאלה גוברת, כמו כן ישנו כפל ראייה כשהראש מסתכל שמאלה, גם כשהעיניים ישרות.
יש הרבה פעמים תחושה של לחץ תוך עיני בעין שמאל, מיגרנות וכאבי ראש, מוגבלות פשוט עצומה בריכוז, קריאה, למידה.
הייתי אצל רופאים ולא קיבלתי שום תשובה, חוץ מדברים כללים מאוד כמו "העיניים שלך תקינות, אין מה לעשות במקרה הזה", או "נולדת עם תסמונת הדואן, אין פה שום דבר שאפשר לעשות".
מעין תשובות מתחמקות כאלו, ואני עדיין נשארתי עם הבעיה הזאת שמטרידה אותי מאוד. מעולם לא היו לי בעיות של ריכוז או תחושות עצביות כאלה מעצבנות.
אני דיי בטוח שכפל הראייה לא מסתכם רק ב"תסמונת הדואן". כי כאשר אני עוצם את עין ימין ומביט על נקודה עם עין שמאל, אין כפל ראייה, אני עושה אותו דבר הפוך עם עין ימין - אין כפל ראייה. וכאשר אני פוקח את 2 העיניים יחד - נוצר כפל ראייה.
כמו כן תחושות של עצם זר בעיניים, שזז לפעמים, הרבהת תופעות מוזרות.
יש המלצה לבדיקה כלשהי?
יש הערכה מסוימת של מה זה יכול להיות?
אני כבר אובד עצות ובזבזתי הרבה זמן, כסף ומאמצים על רופאים כאלו ואחרים שלא ממש עזרו.
אגב, חייב לציין שזה יכול לפתע "להרגע" יום- יומיים, בקושי כפלי ראייה, בקושי כאבי ראש ומיגרנות, בקושי תחושות עצבים מוזרות, ולפתע שבוע שלם להפריע בלי סוף.
תודה רבה מראש, מודה לך על קריאת ההודעה ועל התשובה והשקעת זמנך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות בעיניים ובראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד24/08/2014עליך לפנות לנוירואופטלמולוג דואן זה מצב מולד ולא גורם לראיה כפולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשמאיר22/08/2014
לאחרונה התחלתי לסבול מכאבי ראש. בבדיקת רופא אף אוזן גרון התגלה אצלי פוליפים באף ובסינוסים. אני סובל מנזלת כל השנה.
האם לדעתך יכול להיות שכאב הראש נובע מהפוליפים והנזלת? ואם כן כיצד אני יכול לפתור את בעיית כאבי הראש?
בתודה לתשובה
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד24/08/2014יתכן קשר לכאבי הראש רק אם יש הפרעה בנשימה בלילה אחרת יש צורכ. בבדיקה נוירולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוירולוג שמבין ב...מתיסר21/08/2014
שלום לכולם
מחפש נוירולוג טוב שמבין ברצפת אגן או באורולוגיה, רצוי מטעם מכבי, בגוש דן וסביב פ"ת רבתי
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירולוג שמבין ב... - תגובה
ד``ר רונית גלעד24/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)