שיליה גלטינוזית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיליה גלטינוזית
    מירב
    10/07/2011

צהריים טובים ,פרופ מייזנר
    זהו הריוני השני (בהריון ראשון סבלתי מרעלת) ובתוצאת סקירת המערכות הראשונה נכתב שיש שיליה גלטינוזית (באבחנה כתוב חיניסטיק),
    לדברי הרופא המומחה שביצע את הבדיקה וקבע את האבחנה בהסתמך על ניקולייטיס שבאנגליה שם למד, נאמר לי שלא לחשוש (ושלא מדובר באבצס) מאחר ולדבריו מדובר בשיליה הדומה לג'יל ובה מעט נוזל (הנגרם מדימום בהריון קודם, שלא היה לי) שיספג עם התקדמות ההריון וכך גם השיליה שתסתדר ותהיה ליותר קשיחה (כאשר צמיחת העובר תקינה), ובין המלצותיו לערוך גם סקירה מורחבת.
    חשוב לי לציין כי עפ"י מקורות הספרות הרפואיים בארץ ובעולם אין איזכור לכך וכי אני מודאגת מאוד מאוד מכך.
    האם הינך מכיר אבחנה כזו? עם כן מהי? ומה המלצותיך בנושא? (האם עליי לקבל עוד חוות דעת או להמתין לסקירה המאוחרת)
    לתשובתך בהקדם אודה
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיליה גלטינוזית

הוספת תגובה

• שיליה גלטינוזית - תוספת

מירב
    12/07/2011

רציתי להוסיף כי אני בשבוע 16, ובדיקת חלבון עוברי הראתה שהכול תקין.ובבדיקת הסקירה הראשונה הרופא גם אמר לי שהשילייה מעט תחתונה ושאין לי מה לדאוג כי זה יסתדר עם התקדמות ההריון והמליץ בסקירה המאוחרת לעקוב.
    אם כך, מהי דעתך בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיליה גליטנוזית - המשך

מירב
    20/07/2011

עבר כבר הרבה זמן ......
    מדוע אני לא מקבלת תשובה ???
    הכול בסדר!?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - שיליה גליטנוזית

מירב
    20/07/2011

יוליה היא חברה שלי (וגם היא בהריון) וכתבה את המלל בשמי (מאחר והמחשב שלי היה בתיקון)
    תודה רבה
    מירב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו