דופק עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק עובר
    ענבל
    13/07/2011

שלום,
    ע"פ תאריך ווסת אחרונה (29.5),אני כעת בשבוע 6+4.בשבוע 5+1 עשיתי אולטרסאונד בכדי לבדוק שההריון תוך רחמי.נצפה שק הריון בקוטר 18 מ"מ ללא דופק או קוטב עוברי היום עשיתי שוב אולטרסאונד אצל הרופא שלי.טוען שהוא רואה קוטב עוברי קטן אך ללא דופק.המליץ לי לעשות אולטרסאונד נוסף ביום א' ואם אז לא יהיה דופק נצטרך לסיים את ההריון.הוא טוען שיש תקווה מכיוון שהמכשיר שיש לו בחדר הוא "לא משהו" כהגדרתו ועדיף להסתמך על מכשיר טוב יותר.מניסיונכם האם הדבר נכון?האם יש עוד מקום לתקווה?האם כדי לגשת למיון בביה"ח כדי שיבדקו אותי במכשיר טוב יותר?אני לחוצה מאוד מכיוון שהיה לי מאוד קשה להכנס בעבר להריון.בסופו של דבר נכנסתי להריון מטיפולי IVF אשר הסתיים בשבוע 24 כי לא היה דופק.ההריון השני גם כן מ IVF היה תקין ואני אמא לילד בן 7 חודשים.ההריון הנוכחי ספונטני ולכן אני כ"כ פסימית,לא האמנתי שזה יקרה כ"כ מהר וכ"כ בקלות ועכשיו יש בעיות עם הדופק.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק עובר

הוספת תגובה

• דופק עובר - תגובה

ד``ר רון ברדין
    15/07/2011

ענבל שלום רב
    ידוע הפתגם- מרבה בדיקות אולטרהסאונד מרבה דאגות - בדיוק בשבועות גבוליים אלה בתחילת הריון ולכן אני מציע שתתרחקי מספר ימים נוסף עם הבדיקה הבאה
    בהצלחה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק עובר

ענבל
    15/07/2011

תודה ד"ר אנסה לשמור על אופטימיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו