עצמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצמות
    מילי
    22/07/2011

הי, אני בלחץ גדול היה לי הריון ראשון שהופסק בשבוע מאוחר (35)עקב טרנסלוקציה דה נובו לעובר, עשיתי מי שפיר מאוחר עקב שגילו בשבוע 31+5 עצמות קצרות כלומר עצמות התאימו לשבוע 28..משהו כזה ואז הפנו אותי למי שפיר וזה מה שיצא והיה קשה וכואב אולם הפסקנו את ההריון.
    תודה לאל תודה לאל אני בשבוע 30+ לאחר IVF הכל תקין עד כה מי שפיר תקין שתי סקירות תקינות. כעת בהערכת משקל 29+6 הירך התאימה ל29+4 (יומיים הפרש) ובטן ל29+2.ראש גדול ביומיים. אני בלחץ אטומי.יש לי שאלה , עד לפעם הבאה שנעשה שוב מדידות, עוד שבוע וחצי, אם חס וחלילה חס ושלום חס וחלילה חס ושלום היה קיצור גפיים, בשלב זה כבר היה פער גדול יותר מיומיים?אני בסרט מההריוןו הקודם להבדיל למרות שמי שפיר תודה לאל תקין הפעם, ומנסה להוציא לי את זה מהראש את התסריט אבל מכל שלב מתה מפחד בגלל אז (ההוא היה ההריון ראשון ואין לי ילדים עדיין)..
    אנא עזרו לי מניסיונכם, כי אז גם שללו גמדות וכו.מתה מפחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצמות

הוספת תגובה

• עצמות - תגובה

ד``ר רון ברדין
    27/07/2011

שיר שלום
    אני מבין לליבך שאת "סוחבת את שק הטראומה מהריון קודם אך כל האינדיקציות עד עתה הן לכיוון תקין. פער של מספר ימים במדדים בהשוואה לגיל ההריון על פי וסת אחרונה איננו משמעותי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו