מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצמותמילי22/07/2011
הי, אני בלחץ גדול היה לי הריון ראשון שהופסק בשבוע מאוחר (35)עקב טרנסלוקציה דה נובו לעובר, עשיתי מי שפיר מאוחר עקב שגילו בשבוע 31+5 עצמות קצרות כלומר עצמות התאימו לשבוע 28..משהו כזה ואז הפנו אותי למי שפיר וזה מה שיצא והיה קשה וכואב אולם הפסקנו את ההריון.
תודה לאל תודה לאל אני בשבוע 30+ לאחר IVF הכל תקין עד כה מי שפיר תקין שתי סקירות תקינות. כעת בהערכת משקל 29+6 הירך התאימה ל29+4 (יומיים הפרש) ובטן ל29+2.ראש גדול ביומיים. אני בלחץ אטומי.יש לי שאלה , עד לפעם הבאה שנעשה שוב מדידות, עוד שבוע וחצי, אם חס וחלילה חס ושלום חס וחלילה חס ושלום היה קיצור גפיים, בשלב זה כבר היה פער גדול יותר מיומיים?אני בסרט מההריוןו הקודם להבדיל למרות שמי שפיר תודה לאל תקין הפעם, ומנסה להוציא לי את זה מהראש את התסריט אבל מכל שלב מתה מפחד בגלל אז (ההוא היה ההריון ראשון ואין לי ילדים עדיין)..
אנא עזרו לי מניסיונכם, כי אז גם שללו גמדות וכו.מתה מפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצמות - תגובה
ד``ר רון ברדין27/07/2011שיר שלום
אני מבין לליבך שאת "סוחבת את שק הטראומה מהריון קודם אך כל האינדיקציות עד עתה הן לכיוון תקין. פער של מספר ימים במדדים בהשוואה לגיל ההריון על פי וסת אחרונה איננו משמעותי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)