בטן שנראית לי קטנה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן שנראית לי קטנה..
    שירלי
    24/07/2011

שלום אני בשבוע 30+6. יש לי תחושה שהבטן שלי נראית לי קטנה מדי בהתייחס לעובדה שאני עוד מעט חודש שמיני...
    בהשאווה לבנות אחרות..
    שבוע שעבר הערכת משקל 29+6 העובר התאים ל29+4. (ירך קטנה ביומיים , בטן קטנה בארבעה ימים ראש גדול ביומיים).
    אחוזןם 40 1405 גרם..האם זה אומר שהבטן שלי לא קטנה וזה רק נראה לי?האם הבטן גדלה משמעותית בחודשים שמיני תשיעי?כי אני רוצה לוודא שזה לא מעיד כלום על ההריון...מפחדת..תודה
    ועוד שאלה -0הריון קודם לצערי ולהבדיל מההריון הזה הופסק שבוע מאוחר עקב טרנסלוקציה דה נובו שהתגלתה במי שפיר מאוחר עקב קיצור עצמות..אז העצמות התאימו לשבוע 28 בשבוע 31+5.הפעם להבדיל עשיתי מי שפיר ותודה לאל הכל תקין..שתי סקירותתקינות..מההשלכות של אז אני חרדה עד מוות מכל שלב..וכן משלב זה..הפעם עצם הירך התאימה ל29+4 שהשבוע היה 29+6..האם אן חס ושלום חס וחלילה היה פער הוא כבר היה נראה בשלב זה?(כי אז כאמור אפילו לא הגיעו לגודל זה )..ואז להבדיל היה משהו במי שפיר...

אנא עזרו לי אני במתח ממשי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן שנראית לי קטנה..

הוספת תגובה

• בטן שנראית לי קטנה.. - תגובה

ד``ר רון ברדין
    27/07/2011

שפרה שלום
    מאחר ומדדי העובר תואמים שבוע ההריון תהני מכך שהבטן שלך לא גדולה...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו