ממצאים מאולטרסונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצאים מאולטרסונד
    מינה
    28/07/2011

שלום אני בהריון שני ומתחילת ההריון היו לי בעיות שונות באולטרסאונד ראשון התגלה ציסטה
    בשחלה שב"ה נהיה קטן לאחר מכן בשבוע 12 גילו שיש לי היפרדות קרומים עקב דימומים שהיו לי ועכשין בשבוע 17 זה עדיין לא התאחה ובאולטרסאונד האחרון גילו שיש לעובר הרחבה של הכליה ועכשיו התחילו לי כאבים עזים בבטן התחתונה!!!
    השאלות שלי:
    1) האם יאפשרות שהקרומים יתאחו?

2) שכחתי לציין שהשיליה שלי היא קידמית נמוכה מה ההגבלות שלי ועד מתי?
    3)מה זה אומר שיש הרחב של הכליה 6 מ"מ?
    4)והכי דחוף מה אני יכולה לעשות בקשר לכאבים העזים בבטן התחתונה או יותר נכון מה אני צריכה לעשות!
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצאים מאולטרסונד

הוספת תגובה

• ממצאים מאולטרסונד - תגובה

ד``ר רון ברדין
    30/07/2011

מינה שלום רב
    לגבי כאבי הבטן - ישנם דברים שבעל פה ובאמצעות פורום לא ניתן להתייחס ברצינות ולכן עלייך לפנות לבדיקה על ידי רופא הנשים המטפל שלך להערכה
    לגבי הפרדות הקרומים בהנחה שלא מאוד גדולה הרי שעם עצירת התהליך , הדימום מתחיל להספג והקרומים נצמדים לדופן . זה לוקח זמן...
    לגבי רוחב אגני הכלייה עד 3-4 ממ מוגדר גבול הנורמלי לשבוע 15-16. מעבר דורש הן מעקב מכוןן בסקירה 2 והן ייעוץ גנטי בשאלה של דיקור מי שפיר. כמימצא יחיד זו איננה סיבה לדיקור אלא אם בבדיקות אחרות של השקיפות עורפית , סקר ביוכימי טרימסטר 1 ו2 התשובות לא תקינות.
    מרחק שלייה מהפתח עד 2 סמ' תקין. סביר שככל שההריון יתקדם השלייה " תתרחק' משם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו