מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינון התקררותשירלי31/07/2011
שלום רב, אני בשבוע 32(מחר). אין לי נוגדנים לסי אמ וי ופעם אחרונה שעשיתי את הבדיקה ותודה לאל תודה לאל יצא תקין היתה לפני שבועיים..
השבוע הייתי מצוננת מקוררת עם נזלת, כאב גרון קצת ושיעול..ללא חום..גם הייתי בבריכות עברתי מחום לקור אולי מה שמסביר..
בכל אופן, שאלתי היא אם עליי לעשות שוב את הבדיקה בעקבות זה כי כל פעם שצריכה לבצעה אני בחרדות כמה ימים עד הבדיקה ואחריה- עד התוצאות..והרופא אומר שבשלב זה כבר לא רלוונטי..בנוסף יצא לי הרפס שפתיים(מדי תקופות יש לי)..ואני יודעת זה נגיף ממשפחה דומה שלא נדע, אבל זה מרגיע שיש לי הרפס שפתיים כלומר שלא סביר שזה חס ושלום חס וחלילה סי אמ וי בגלל שיש וירוס אחר שפעיל כרגע או אין קשר??
אני ממש בלחץ..כי שיעול נגיד זה משהו שלא היה לי הרבה מאוד זמן..בשנים אחרונות..שיעול רטוב כזה..(מה הוא אומר אתם יודעים?)
תןדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון התקררות - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר31/07/2011רוב הסיכויים שמדובר אמנם בשפעת ולא בזיהום של CMV. כיון שאינך רגועה, אני לא הייתי פוסל ביצוע בדיקת דם ע"מ להיות שקטה. אגב, ניתן להדבק ב CMV גם מאוחר בהריון ויש לכך השלכות פחות חמורות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההשלכות אם חלילה וחס נדבקים בשבו
שירלי03/08/2011בשבוע זה?מה המשמעות מה זה פחות חמורות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההשלכות אם חלילה וחס נדבקים בשבו - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר06/08/2011פחות סיכון לפיגור שכלי, פחות פגיעה מוחית ופחות חרשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)