מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריבוי מי שפיר שבוע 26+6דנית08/08/2011
שלום רב לד"ר העונה. הריון ראשון בד"ר בריאה שבוע נוכחי 26+6.
היום ביצעתי US ונמצא ריבוי מי שפיר AFI260MM לאחר שבסדיקה מורחבת נמצא AFI22 . חשוב לציין שעברתי דיקור מי שפיר בגלל HCG גבוה 3.47 וברוך השם הכל בסדר ובכל הסקירות הכל היה תקין . גם העמסת סוכר של 100 גרם יצא תקין .
הרופא המליץ לבצע אקו לב עובר וסיקרה מכוונת. האמת שאני מאוד מאווד מודאגת וזה לא מרפה ממני לכן הגעתי למצב זה שאני רושמת פה ומחכה לתשובה. למה תופעה זו מופיעה והאם זה מסכן אותי ואת העובר ?? האם התופעה היא שכיחה ומוכרת?? מקוה ומאמינה שהכל יהיה בסדר אבל למה זה קורה???? עוד דבר שמאוד מפריע לי שבגלל שאין תורים לרופא המבצע את הסקירה מכוונת במרפאה אני צריכה לפנות באופן פרטי ולשלם שוב פי שתיים זה לא פייר. הרי זה לא מרצוני. אשמח אם תענו לי בהקדם שאוכל טיפה להיות רגועה כמו לפני כמה ימים.תודה מראש דנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי מי שפיר שבוע 26+6 - תגובה
ד``ר רון ברדין09/08/2011דנית שלום
ריבוי מי שפיר גבולי-קל. בנוכחות סקירות מערכות תקינות , דיקור מי שפיר תקין העמת גלוקוז 100 גרם תקין ואקו שתבצעי בהנחה שתקין לרוב מימצא לא משמעותי. ישנם מומים שקשה איבחונם באולטרהסאוד וקשורים במערכת העיכול כגון בעיות בהתפתחות הושט אך הם נדירים מאוד וצפוי ריבוי משמעותי של מי שפיר ומומים אחרים שניתן לראותם באולטרהסאונד אך מהמתואר לעיל על ידך הכל תקין . בנוחות הבדיקות התקינות עד עתה הייתי מוריד ממפלס החרדות. בצעי מעקב מכוון לריבוי מי שפיר ובהתאם ההמלצות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על התיחסותך
דנית10/08/2011תודה רבה לך על התיחסותך המהירה. בצעתי סקירה מכוונת ואקו לב עובר וברוך השם הכל תקין וכמו שתארת זה מצב מוכר ואין תשובה למה זה קורה. מה שכן העובר קצת גדול יותר שבוע 27 שוקל 1117 גרם :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)