דיוק בקביעת ת.לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיוק בקביעת ת.לידה
    יולי
    11/09/2011

שלום רב,
    רציתי לדעת עד כמה קביעת גיל ההריון באולטרסאונד מדויקת?
    בעזרת השם, אני אמורה ללדת בשבוע הבא. לפי כל בדיקות האולטרסאונד במהלך ההריון יצא שווסת אחרונה היתה ב 16-17 לדצמבר 2010, בפועל היתה ב 14/12/10, הפרש זה זניח... הבעיה היא שהיתה גם ווסת - דימום רגיל כמו בווסת ב 9.1.11, כלומר כחודש אחרי. האם יכול להיות שכל בדיקות האולטרסאונד טועות ובעצם גיל ההריון בפועל צעיר יותר, כלומר נקלטתי בינואר ולא בדצמבר? (במהלך השליש הראשון ביצעתי כמה בדיקות אולטרסאונד אצל 3 רופאים שונים וגם שקיפות אורפית אצל מומחה, והכל מראה שווסת אחרונה זה דצמבר) האם בכל זאת יכלה להיות טעות?
    אני מאוד לחוצה, מכיוון שאני עובדת כשעה נסיעה מהבית וכמה ימים לפני הלידה רוצה כבר לקחת חופש...
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיוק בקביעת ת.לידה

הוספת תגובה

• דיוק בקביעת ת.לידה - תגובה

ד``ר רון ברדין
    11/09/2011

שלום רב
    גיל ההריון על פי בדיקת האולטרהסאונד מדויייק בטרימסטר הראשון כך שלא פעם מתקנים את גיל ההריון שניקבע על פי הוסת לזה שניקבע באולטרהסאונד בשליש 1. בשליש שני מתקדם ובטח שליש שלישי לא מתקנים את גיל ההריון על פי המדידות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, אז...

יולי
    12/09/2011

אין סיכוי לטעות של כ 24 ימים בשליש ה1. ההבדל בין אולטרסאונד ווסת של דצמבר זה כיומיים, וזה זניח. אז בינואר לא היתה ווסת, אלא דימום כנראה.
    שוב תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו