דופק עובר איטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק עובר איטי
    נלי
    11/09/2011

שלום
    אני בת 30 ובהריון ראשון לאחר IVF ראשון עם החזרת עובר אחד . שלשום ביצעו לי US בפעם השניה ונצפה עובר המתאים בגודלו ל 6+3 (תאריך וסת אחרון מחושב (ע"פ שאיבה) הוא 26.7.11 ) . שק ההריון היה תקין אך נצפה דופק עוברי איטי (ולא נאמר לי מה הקצב) . הרופא אמר לי לחזור כעבור מס' ימים לUS חוזר . בנוסף נאמר לי שדופק איטי מגביר סיכוי להפלות וגם לפי מה שאני רואה באינטרנט המצב לא הכי מעודד . חשוב לי לציין שאני נוטלת בהריון טיפות עניים TIMOLOL (בטא בלוקר) פעמיים ביום עקב חשד לגלאוקומה ונאמר לי ע"י המומחה לעניים כי הם בטוחות בהריון , בכל אופן מהUS האחרון הפסקתי אותן מהחשש שאולי הם משפיעות , אגב לא קיבלתי תשובה ברורה לגביהן . אני נורא מפוחדת וחוששת . אשמח לקבל את תגובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק עובר איטי

הוספת תגובה

• דופק עובר איטי - תגובה

ד``ר רון ברדין
    11/09/2011

נלי שלום רב
    לצערי בשבועות מוקדמים אלה שרק הופיע הדופק כל כך צעיר קשה לתת אבחנות ברורות בנושא הדופק ולא נותר אלא להתאזר בסבלנות לבדיקה הבאה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו