טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בשבוע 15+2. היום עברתי סקירת מערכות מוקדמת שהייתה תקינה לחלוטין וחשוב לציין שהדבר היחיד שממש חשוב לי זה בריאות הילוד.
במהלך הסקירה הרופא ציין שמדובר בעובר ממין זכר. מדובר בפרופסור מהבכירים בארץ בתחום האולטרסאונד.
לפני שבוע וקצת, שבוע 13+6 הייתי בבדיקה אצל מכשרינית מומחית בתחום אולטרסאונד שמומחית בנושא מין היילוד והיא אמרה בודאות שמדובר בבת. היא בדקה בעשר דרכים שונות וראתה בודאות בת.
מה קורה כאן? האם יכול להיות שבשבוע פתאום יצא איבר מין לעובר? התחלתי מאוד להילחץ ולדאוג. אודה מאוד לסיוע שלכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר