מעניין אותי וחשוב לי לדעת... תודה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעניין אותי וחשוב לי לדעת... תודה!
    רונה
    12/09/2011

הי, אני ממש רוצה להבין משהו ברשותכם.. הרי ברור שביום האיחור בווסת לא ניתן לאבחן שק הריון בחלל הרחם נכון? רק בשבוע 5 או טיפה לפני במחזור של 28 יום. אז למה אני קוראת על נשים וגם לי, שבשבוע 5 נכתב להן: "נמצא שק הריון התואם ל 4+1" וכדומה? הרי זה ברור שזה לא גיל הריון שרואים משהו ברחם לא??? ככשאלתי את הרופא שלי הוא השיב שזה קישקוש מה שנכתב לי ולא להתייחס לזה. אבל עדיין מאוד מטריד אותי למה הUS בכלל פולט את הגיל הזה, אתם מומחים לUS ואולי יש לכם תשובה יותר ברורה לעניין.
    אני יודעת שאת גיל ההריון קובעים לפי הא.ס אח"כ אבל בכל זאת זה מאוד מטריד אותי כי אם ההריון שלי קטן בשבוע והוא נראה בשבוע 4+1 (15 ימים לאחר יחסים) אז אני חייבת לדעת מזה כבר עכשיו. בבקשה תשובתכם! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נראה לי שהשאלה שלי פוספסה... תודה ו

רונה
    12/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מדלגים עליי? בבקשה....

רונה
    13/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין אותי וחשוב לי לדעת... תודה! - תגובה

ד``ר רון ברדין
    18/09/2011

הילה שלום
    שבוע 4 בגבול האיחור לא רואים שק הריון. מתחיל להיראות וגינלית סביב 5 שבועות
    ( שבוע 5 הכוונה 5 שבועות מלאים)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו