אולטרסאונד מעקב גדילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטרסאונד מעקב גדילה
    הריונית
    22/09/2011

שלום אני בשבוע 30 יש לי סכרת הריונית שהתגלתה לפני כשבועיים. עד היום נאמר לי כי העובר די גדול לגיל ההריון היקף בטן תמיד היה גדול בשבועיים מגיל ההריון היקף ראש גדול בשבוע מגיל ההריון . לפני יומיים עשיתי אולטרסאונד מעקב גדילה ונאמר לי שהיקף בטן תואם בדיוק את גיל ההריון היקף ראש גדול בשבועיים מגיל ההריון זאת אומרת שהיקף בטן בסדר והיקף ראש גדל ....רצוי לציין שאני שומרת על איזון מבחינת סוכרים שומרת על תזונה . האם יש קשר? בעבר בממוצע העובר היה מעלה מידי יום 25 גרם...האם שינוי בתזונה משפיעה על העובר?? ולגבי היקף ראש האם צריך בירורים נוספים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולטרסאונד מעקב גדילה

הוספת תגובה

• אולטרסאונד מעקב גדילה - תגובה

ד``ר רון ברדין
    28/09/2011

שלום רב
    יתכן וההבדלים בין תוצאות הבדיקות נובעים מבודקים שונים? לרוב לא אופייני שיש שינויים חדים כאלה בפרק זמן של שבועיים. עם זאת יש מקום לחזור על הבדיקה שבועיים מבדיקה אחרונה . המטרה היא לראות האם גדילת פערים/ היצטמצמותם , האם גדילה אחידה ובהתאם הנחיות/בירורים ובדיקות נוספות אם צריך...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו