לחוצה ודואגת מאוד!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה ודואגת מאוד!!
    סיון
    21/01/2008

אני בת 24, בהריוני הראשון, שבוע 16+2 , אתמול ביצעתי סקירה ראשונה בא נאמר לי כי הכל תקין מלבד הרחבה קלה של אגן הכליה ( 3.2 מ"מ כל אחד). בבית קראתי על הקשר בין זה לבין תסמונת דאון. שקיפות עורפית תקינה. אני חרדה מאוד לגורל ילדי ומאז זה לא יוצא ממחשבותיי, כל השמחה נמוגה. רציתי לדעת האם הסיכוי לתסמונת דאון משתנה עקב עדות?
    מהו תווך הנורמה של אגן הכליה בשלב זה של ההריון? והאם אתה ממליץ בכל מקרה על דיקור מי שפיר? ( האם זה נכון הסיכוי להפלה בבדיקה זו גבוה יותר אצל זכרים? כי מין ילדי הינו זכר)
    תודה מראש,
    סיון, אמא מודאגת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה ודואגת מאוד!!

הוספת תגובה

• לסיון

פרופ` ישראל מייזנר
    27/01/2008

הרחבת אגנים תקינה נחשבת עד 3-4 מ"מ. לדעתי האישית, יש מקום לדיקור מי שפיר בכל מקרה כזה. אין קשר לעדה באשר להופעת תסמונת דאון. אין כמובן קשר בין הפלה לבין מין זכר של העובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קביעת תור למי שפיר במרפאתך

סיון
    28/01/2008

תודה על התשובה.
    חשבתי על כך רבות והחלטתי לבצע את בדיקת מי השפיר אצלך.
    הייתי מעוניינת לבצע אותה במהירות האפשרית האם ישנו טל' בו אוכל לקבוע את המועד?
    הייתי רוצה לאחר הבדיקה להתאשפז למנוחה ולמעקב למשך יומיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיון

פרופ` ישראל מייזנר
    29/01/2008

תוכלי להתקשר למרפאתי מחר אח"הצ. מזכירתי שמה אתי, ונוכל לבצע את הבדיקה ביום ה' אחר הצהריים. טלפון המרפאה: 03-5347980

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא היה נורא בכלל...

סיון
    01/02/2008

פרופ' רציתי להודות לך על הכל....
    ביצעתי אצלך את בדיקת מי השפיר ביום ה' האחרון, ולא כאב בכלל!
    אתה מקסים ונותן הרגשה בטוחה מאוד.
    עכשיו רק נותר לחכות לתשובות.
    שוב תודה!
    שבוע נפלא...
    סיון מעודד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו