מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקיפות עורפית וסקר ביוכימישי-לי05/10/2011
שבוע 12 שלי יוצא בחג סוכות ולכן לא הצלחתי להשיג תור לשקיפות, פרט ליום ו' ,שאחרי שמחת תורה. מכיוון שיום קודם (חמישי) זה חג, וביום השקיפות (שישי) אין לקיחת דם במעבדה, נותר לי לבצע את בדיקת הסקר הביוכימי רק ביום א' (כלומר 48 שע' אחרי השקיפות).
קראתי במספר פורומים באינטרנט על החשיבות לבצע את הבדיקות במרווח מירבי של 24 שעות. כמו כן, רופא שהתייעצתי איתו בפורום אחר, אמר לי שעדיף לא לחכות יומיים אלא לעשות את הבדיקה יום לפני השקיפות, אך שוב, הדבר לא אפשרי כי חג.
שאלתי היא, האם זה באמת קריטי ? האם זה עלול להשפיע על התוצאה ?
אני ממש מעוניינת להימנע (עד כמה שניתן, כמובן) מדיקור מי שפיר ולא רוצה להיות בספק בגלל בעיה שכזו בתאריכים, נראה לי לא שווה את הסיכון.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית וסקר ביוכימי - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר07/10/2011להערכתי, גם בדיקה לאחר 48 שעות, תתן תשובה נכונה, ולכן עיכוב של יום לא יהיה ככל הנראה קריטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)