מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היקף ראש קטן שבוע 33מיכל06/10/2011
אתמול הייתי באולטראסאונד מעקב גדילה הטכנאית אמרה שהכל תקין למעט היקף ראש קטן שמצריך בירור מקיף
להלן התוצאות :
BPD - 79 מתאים ל- 31W2D
HC- 290 מתאים ל- 31W4D
AC- 292 מתאים ל- 33W
FEMUR -64 מתאים ל- 33W
ממוצע גיל הריון 32W 2D
הערכת משקל עובר 2100
ההריון שלי הינו הפריה כך שאין טעות בתאריכים
הפריה בוצעה 25.2.11 וגיל ההריון נספר מ11.2.11 לפי תאריכים אלו אני בשבוע 33W4D
במהלך ההריון עשיתי בדיקות גנטיות שיצאו תקינות ובדיקת מי שפיר תקינה
אני אשמח אם תעזרו לי ותדריכו אותי כיצד להתנהל , קשה לי לחשוב שעכשיו שבועיים אני מחכה ולא עושה כלום . הבנתי שיש סקירה שלישית של חדרי הראש ואולי כדאי ללכת למומחה לביצוע אולטראסאונד מקצועי יותר . אשמח לעזרתכם . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היקף ראש קטן שבוע 33 - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר07/10/2011כל העובר קטן במדידותיו, כאשר הבטן והירך קטנים בשבוע, והראש בשבועיים. הממצאים אינם מצביעים בהכרח על פתולוגיה , ויתכן והיו קשיים אוביקטיבים במדידת הראש. הייתי חוזר על המדידות לאחר שבוע ימים, תוך העמקה בהערכת מוח העובר. אם הגדילה של הראש תקינה, לא מדובר, ככל הנראה, בבעיה ממשית. בכל מקרה, רצוי שהבדיקה תערך על ידי מומחה, רצוי בבית חולים או במכון אולטראסאונד מוסמך מטעם המבטחים (קופת החולים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)