היקף ראש קטן שבוע 33

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היקף ראש קטן שבוע 33
    מיכל
    06/10/2011

אתמול הייתי באולטראסאונד מעקב גדילה הטכנאית אמרה שהכל תקין למעט היקף ראש קטן שמצריך בירור מקיף
    להלן התוצאות :
    BPD - 79 מתאים ל- 31W2D
    HC- 290 מתאים ל- 31W4D
    AC- 292 מתאים ל- 33W
    FEMUR -64 מתאים ל- 33W
    ממוצע גיל הריון 32W 2D
    הערכת משקל עובר 2100

ההריון שלי הינו הפריה כך שאין טעות בתאריכים
    הפריה בוצעה 25.2.11 וגיל ההריון נספר מ11.2.11 לפי תאריכים אלו אני בשבוע 33W4D
    במהלך ההריון עשיתי בדיקות גנטיות שיצאו תקינות ובדיקת מי שפיר תקינה
    אני אשמח אם תעזרו לי ותדריכו אותי כיצד להתנהל , קשה לי לחשוב שעכשיו שבועיים אני מחכה ולא עושה כלום . הבנתי שיש סקירה שלישית של חדרי הראש ואולי כדאי ללכת למומחה לביצוע אולטראסאונד מקצועי יותר . אשמח לעזרתכם . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היקף ראש קטן שבוע 33

הוספת תגובה

• היקף ראש קטן שבוע 33 - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    07/10/2011

כל העובר קטן במדידותיו, כאשר הבטן והירך קטנים בשבוע, והראש בשבועיים. הממצאים אינם מצביעים בהכרח על פתולוגיה , ויתכן והיו קשיים אוביקטיבים במדידת הראש. הייתי חוזר על המדידות לאחר שבוע ימים, תוך העמקה בהערכת מוח העובר. אם הגדילה של הראש תקינה, לא מדובר, ככל הנראה, בבעיה ממשית. בכל מקרה, רצוי שהבדיקה תערך על ידי מומחה, רצוי בבית חולים או במכון אולטראסאונד מוסמך מטעם המבטחים (קופת החולים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו