טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לאחר שעשיתי אולטרסאונד בשבוע 8 (לפי וסת האחרון) נאמר לי כי גיל ההריון שלי הוא בעצם שבוע 6 וכי אני צריכה לתקן את תאריך הוסת האחרונה לשבועיים קדימה (במקום ה10.7.11 ל24.7.11) היום עשיתי בדיקת שקיפות עורפית - לפי התאריך המתוקן אני ב 12+3 אך הרופא שביצע את הבדיקה טען כי לפי גודל העובר אני ב 13+3 וצריכה לתקן את תאריך הוסת לשבוע אחורה ל 18.7.11 אני מבולבלת- האם התאריך מהבדיקה הראשונה הוא הקובע או שכל אולטרסאונד שאעשה מעדכנים מחדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טוחח הטעות בגיל ההריון יכול להיות עד שבוע ימים בשליש הראשון של ההריון, זאת בהנחה שהבדיקות נערכו כיאות. אם המדידות לא בוצעו בחתכים הנכונים - תתכן טעות בגיל ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד