טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אשתי בת 39. הריון ראשון. לא התגלנו כנשאים של שום בעיה גנטית, ובintegrated test שהוא שילוב של חלבון עוברי ושקיפות עורפית יצא לנו סיכויי לדאון של 1:7400 כאשר הסיכון לגיל הזה גבוהה בהרבה.
לאור נתונים אלו נראה לי שהסיכון של מי שפיר גדול מיתר הסיכונים בהריון לאור הבדיקות הטובות, במיוחד לאור העובדה שהגיל לא יאפשר לנו יותר מדי זמן לילדים במקרה ותיהייה הפלה.
האם אני מפספס משהו? הייתי שמח לשנוע חו"ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תוצאות הבדיקות שבצעתם הינן בדרגת רגישות של כ 90%, כלומר קיים סטטיסטית סיכוי שב10% הנותרים עלול להסתתר גם מונוגולואיד...לכן, אני אישית ממליץ לבצע דיקור מי שפיר, שכן הסיכון לפי הגיל הינו רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר