דיקור מי שפיר - יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור מי שפיר - יעוץ
    אלי
    23/10/2011

שלום
    אשתי בת 39. הריון ראשון.
    לא התגלנו כנשאים של שום בעיה גנטית, ובintegrated test שהוא שילוב של חלבון עוברי ושקיפות עורפית יצא לנו סיכויי לדאון של 1:7400 כאשר הסיכון לגיל הזה גבוהה בהרבה.

לאור נתונים אלו נראה לי שהסיכון של מי שפיר גדול מיתר הסיכונים בהריון לאור הבדיקות הטובות, במיוחד לאור העובדה שהגיל לא יאפשר לנו יותר מדי זמן לילדים במקרה ותיהייה הפלה.

האם אני מפספס משהו? הייתי שמח לשנוע חו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור מי שפיר - יעוץ

הוספת תגובה

• דיקור מי שפיר - יעוץ - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    25/10/2011

תוצאות הבדיקות שבצעתם הינן בדרגת רגישות של כ 90%, כלומר קיים סטטיסטית סיכוי שב10% הנותרים עלול להסתתר גם מונוגולואיד...לכן, אני אישית ממליץ לבצע דיקור מי שפיר, שכן הסיכון לפי הגיל הינו רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, אבל-

אלי
    25/10/2011

94% סיכויי של 1:7400, זה לא אומר שאפשר לשכלל את זה עם סיכון הגיל של 1:110 ולקבל סיכויי מאוד נמוך גם כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו