מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור מי שפיר עם צלקות ניתוחיותדפנה03/11/2011
בוקר טוב ,
אני בת 40 (בעוד שבוע) , נמצאת בשבוע 16 + 3 ימים . זה הריון ראשון לאחר IVF שני . עד כה עשיתי את כל הבדיקות למעט חלבון עוברי (בתחילת שבוע הבא) . השקיפות העורפית תקינה (1.7) , סקירת מערכות מוקדמת תקינה , הבדיקות הגנטיות שלי ושל בעלי תקינות וכן כל בדיקות הדם והשתן .
לפני כ 10 שנים עברתי 4 ניתוחי בטן קשים בעקבות אולצרטיב קוליטיס שהתדרדר לפרפורציה קשה במעי הגס ובמהלכן כרתו את המעי הגס ויצרו פאוץ' פנימי . אני במעקב קבוע במרפאת פאוצ'ים באיכילוב ועד כה הכל תקין , ללא אירועים דלקתיים או אישפוזים והפאוץ' מתפקד מצויין . מאז הניתוח הראשון אני מזריקה קלקסן (60 מ"ג פעם ביום למניעה) בגלל קרישי דם שהתגלו באזור הבטן . לאחר הניתוחים עברתי בירור לתרומבופיליה שיצא תקין אבל הוחלט להמשיך עם הקלקסן לתמיד .
בגלל גילי אני אמורה לעשות בדיקת מי שפיר וקראתי בכתבה שפורסמה אתמול שהבדיקה אינה מומלצת לנשים עם צלקות ניתוחיות בעקבות ניתוחי מעיים . לי יש 3 צלקות בבטן : אחת גדולה וארוכה לאורך הבטן , אחת רוחבית בגלל הקולוסטומי ואחת אורכית בגלל האיליאוסטומי .
האם אני יכולה או לא יכולה לעבור את הבדיקה ?
תודה רבה ויום טוב ,
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור מי שפיר עם צלקות ניתוחיות - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר03/11/2011בעיקרון, גם בנוכחות צלקות בבטן, אם יש אינדיקציה רפואית, ניתן למצוא את המקום הטוב לדיקור במינימום סיכון. רצוי לבצע את הבדיקה בידיים אמונות ובבית חולים מוכר עם כל האמצעים לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקת ניתוחית
קרן24/12/2013האם זה מגדיל את הסיכון לסיבוך / זיהום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקת ניתוחית - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר28/12/2013בהחלט יכול להגדיל סיכון, ולכן רצוי לבצע במקום מיומן בבדיקות אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך...
קרן28/12/2013האם על הרופא המדקר ליידע את המטופלת בדבר הסיכון המוגבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך... - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר29/12/2013בודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)