מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףאורית28/01/2008
שלום רב,
אני מאד מאד מודאגת.
אני בשבוע 25+3 ביעתי אתמול אולטרא סאונד אצל רופא בקופ"ח, אך מכיוון שמצג העובר לא היה נוח להדגמה של אזור מסויים בראש הוא לחץ בחוזקה רבה משני צידי הבטן התחתונה על מנת לשנות תנוחה(מה שכלל לא עזר)במשך חצי שעה. לא הצלחתי לישון כל הלילה מדאגה, יש לי מעין כאבים בכל מקום שבו הוא ביצע לחיצה, אני ממש חשה בכאב במגע בכל אזור הבטן ששם התרחשה הבדיקה.
1. האם יכול להיות שנגרם נזק חלילה לעובר בעקבות הלחיצות העזות?
2.האם כדאי לבצע בדיקה חוזרת שאין חלילה נזק לרחם/שליה או לעובר כמובן?
אני מאד חוששת, מכיוון שאני ביצעתי מי שפיר וסקירות פרטיות ואני מפחדת שכעת נעשתה טעות, עזור לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורי
פרופ` ישראל מייזנר29/01/2008קורה לפעמים שקשה לצפות בעובר, ואז מנסים לשנות תנוחתו ע"י לחיצה על הבטן (לא צריך להגזים). הכאבים בד"כ חולפים תוך זמן קצר או מס' ימים. לחיצות אלו, בד"כ אינן גורמות כל נזק לא לעובר ולא לאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)