מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטיק היגרומהיעל12/11/2011
השבוע עשיתי בדיקת שקיפות עורפית ונאמר לי שיש לי קפל עור של 4 מ"מ וציסטיק היגרומה.
יום למחרת ביצעתי בדיקת סיסי שיליה אצל פרופ' הוד במדיקל בהרצליה וביום שישי צלצל ואמר שהתשובות תקינות.כאשר צלצלתי לייעוץ גנטי נשאלתי לי על ידם מה גודל הציסטיק ואיפה הוא ממוקם אך לא ידעתי מה לומר מפני שדבר שלא נאמר לי ע"י הרופא.
כאשר הסתכלתי באתרים על מנת לנסות ולהבין מה זה בכלל ראיתי שהשקיפות לא טובה אבל לא ראיתי שום דבר בתמונה שיאמר לי מה זה ציסטיק היגרומה שהרופא מדד לי על מנת שאוכל לומר ליועצת הגנטית.
אני מצרפת תמונה של השקיפות ואודה לך מאוד מאוד אם תוכל לומר לי אם הרופא מדד לי את הציסטה על מנת שאדע איפה היא ממוקמת.
מבחינה סטטיסטית מכיוון שההריון האחרון שלי הסתיים בהפלה בשבוע 22 עקב מום ואינני רוצה לסחוב שוב עובר בעל בעיה מה הסיכוי של הריון זה להגיע לסיומו עם עובר תקין?
המון המון תודה לך על עבודת הקודש שאתה עושה לבנות פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטיק היגרומה - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר12/11/2011בתמונה רואים רק את העורף המעובה ולא ציסטה. אני מניח, שהיועצת הגנטית תמסור לך על בדיקות נוספות במהלך ההריון עקב העורף המעובה, הכוללות בין השאר: סקירת מערכות מדוקדקת ומעקב אחר העורף, אקו-לב עובר ובדיקת הצ'יפ הגנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאה לגבי צסטיק היגרומה
יעל13/11/2011ראשית תודה רבה על התשובות המהירות שאתם נותנים לנו.
אם לפי התמונה לא ניתן לראות ציסטיק היגרומה (וזה למעשה שתמונה היחידה) יכול להיות שהרופא הכניס אותנו ללחץ מיותר?
ברור לנו שהתוצאה של השקיפות לבד היא לא מעודדת אבל יש הבדל בין שקיפות לא מעודדת לבין גם תוספת של היגרומה.
דבר נוסף, האם הייתם ממליצים לי לעשות שקיפות נוספת באופן פרטי על מנת לבחון מקרוב ממצאים חריגים בתקווה שאין? לפני שנתיים עברתי הפלה בשבוע 22 ובמידה וחס וחלילה אצטרך אינני מעוניינת למשוך זאת.
המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
יעל13/11/2011אני מצרפת תמונה נוספת אולי היא תתן יותר אינדקציה.
שוב המון המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)