מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היקף בטן גדול בשבועייםענבל15/11/2011
שלום
היום הייתי בביקורת חוזרת להערכת משקל שבוע 36+1 לאחר שלפני 3 שבועות בשבוע 33+1 נמצא היקף ראש ובטן מקדימים בכשבועיים
היום,היקף הראש מתאים לשבוע ההריון והיקף בטן עדיין מקדים בשבועיים
בנוסף,כמות מי שפיר תקינה ובתחום הנורמה אך "הכמות נדיבה" להגדרת הרופא
העמסת סוכר חמישים:תקינה עם תוצאה של 99
על מה יכול להצביע היקף בטן גדול?אם על מומים כלשהם חלילה?
האם מומלצת העמסת סוכר 100 במקרה כזה?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היקף בטן גדול בשבועיים - תגובה
ד``ר רון ברדין16/11/2011שלום ענבל
שימי לב שבשתי הבדיקות היקף הבטן אמנם גדל אך שומר על פער שבועיים ולא מרחיב אותו מה שמשנה מאוד התמונה לולא היה היקף הבטן הולך וגודל /סוטה מגיל ההריון. מכאן שבשלב זה אינני רואה מקום לחרדה. אני יוצא מהנחה שכל שאר בדיקותייך תקינות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם הבנתי אותך נכון
אני17/11/2011אז למעשה אין טעם לבצע העמסת סוכר 100 בשלב הזה?
האם להערכתך פשוט מדובר בעוברית גדולה וזהו?
על מה עוד יכול להצביע היקף בטן גדול פרט לאפשרות לסוכרת הריון?
תודה על ההבהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)