טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, הייתי אתמול בבדיקת US ראשונה, שבוע 5+3 (גיל הריון מדויק- ביוץ ביום ה14 וודאי- כך שלא יכול להיות מבוגר יותר), נמצא שק הריון ושק חלמון. הרופא היה מרוצה ממה שראה ואמר שמוקדם מידי לדופק.ואכן, לא נצפה עדיין דופק. מקריאה בארכיון התשובות, ראיתי שדופק נצפה משבוע 6 מלא, אבל מאחת התשובות האחרונות כאן הבנתי שאולי אני טועה?? (מישהי שאלה מתי יהיה דופק בבדיקה כאשר הביוץ היה ב26.10 והשבת לה שב- 20.11! שזה שבוע 5+4!!!הרי תמיד אומרים ש4 שבועות לאחר הביוץ לא?) אז האם מצבי תקין או שמא יש מה לדאוג? אשמח מאוד מאוד לקבל תשובה כי אני ממש לא רגועה! תודה רבה!!!!! רונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר