עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה...
    ליאת
    26/11/2011

אני היום מתחילה שבוע 9. ב-14 לנובמבר הייתי בבדיקת אולטרסאונד ראשונה כאשר הרופאה ראתה שק הריון קטן וחלבון עוברי. לאחר 9 ימים עשיתי עוד בדיקה אצל רופא אחר וגם התשובה שלו הייתה שק הריון קטן, חלבון עוברי וספק לקוטר עוברי. מה הסיכויים שההריון עוד יתפתח? לא היה לי שום דימום במהלך ה-9 שבועות הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה...

הוספת תגובה

• עדכון

ליאת
    28/11/2011

היום חזרתי עם התוצאות לרופאה המטפלת. היא שלכה אותי למיון נשים לבצע הפלה... האם כדאי לחכות עם ההפלה? יש עוד סיכוי שמשהוא יתפתח???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון נוסף

ליאת
    29/11/2011

עשיתי היום שוב בדיקת בטא... הראשונה ב-31 לאוקטובר היתה 5500 והיום היא עלתה ל36105 מה קורה פה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון נוסף - תגובה

ד``ר רון ברדין
    29/11/2011

ליאת שלום רב
    ברמת בטא כזו של 36105 אמורים לראות העובר בבירור עם דופק כמובן כאשר ההריון תקין . ערך זה אמור היה להיות סביב ה 5 בנובמבר!!!. כך שנכון להיום זו לא עלייה מתאימה. הבטא עלה אחרי הבדיקה ב 31/10 ואחר כך הפסיק לעלות לערך הצפוי ....אם אינך שקטה בצעי שוב בדיקת אולטרהסאונד אך הנתונים לא מעודדים לצערי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו