חדש להידבקות בcmv בהריון מתקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדש להידבקות בcmv בהריון מתקדם
    עינת
    30/01/2008

אני בשבוע 30+2 בבדיקות בתחילת ההריון נודע לי שאין לי נוגדנים לוירוס
    ב6.11.07 ביצעתי בדיקה נוספת שהיה שלילית גם היא הייתי בשבוע 18
    בשבוע 22 ביצעתי סקירה מורחבת שהיתה תקינה לחלוטין
    שבוע לאחר מכן חליתי בשפעת ללא חום ביצעתי בדיקה נוספת בתאריך 24.12.07 שתוצאותיה נאבדו במעבדה
    בשבוע 28 ביצעתי שוב בדיקה שיצאה igg-neg igm-pos37.60 ורשום בנוסףigm נבדק בשיטה נוספת border
    אין טעם להסביר שאהי בחרדות נוראיות לסיכון לעובר ומה יהיה כי אני בשלב מתקדם של ההריון
    הרופא המטפל המליץ על us ממוקד ובדיקה נוספת עוד שבועיים ואם יהיה צורך לפנות לייעוץ
    לאור חיפושי באינטרנט הבנתי שמבצעים מי שפיר אולם זו נותנת תוצאה של הדבקות ולא פגיעה האם יש טעם בשלב שלי לבצעה עקב תוצאות לא מספקות מספיק? האם אני חוששת לחינם היות ולפי התוצאות ההדבקות היתה במחצית השניה של ההריון אנא עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לעינת

פרופ` ישראל מייזנר
    30/01/2008

הדרך היחידה לדעת אם העובר נדבק או לא היא לבדוק מי שפיר. נכון הוא, שגם אם העובר נדבק, אין זה סימן שהוא חולה! יש לבצע מעקב אולטראסאונד לגבי ממצאים הקשורים בוירוס כמו מעקב גדילה והסתכלות על חדרי המוח. אם אלו תקינים, רוב הסיכויים שהעובר יהיה בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו