מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נא לעזור דחוף מאוד תוצאות סקירהגינה04/12/2011
לפני 10 ימים הייתי בסקירת מערכות והתוצאות היו כך:
HYPOTELORISM
SUSPECTED CONGENITAL CATARACS
לב אסימטרי של חדרי לב חדר ועליה ימין מוגדלים קרדיומגליה
POSTERIOR VALVE
וריד כבד מוגדל
מוחון קטן
ארובות עיניים קטנות
חשד למום כרומוזומלי
ובסוף בלי להסביר כלום שלחו אותי להפסקת הריון
כמובן הגעתי לבית החולים ועשו עוד פעם סקירה יותר מורחבת וגילו עוד ממצאים שלא הסבירו עליה ואז הוחלט על הפסקת הריון
גם המימדים של העובר לא מותאים בכלל לגיל ההריון יש הפרש משמעותי
הייתי בשבוע 23.5
היקף ראש 22 שבועות מוח קטן 20 שבועות ארובות עיניים 18 שבועוות
עצם הירך 21 שבועות עצם זרוע 22 שבועות היקף בטן 22 שבועות
את האמת אני עדיין בבית שבוע 25 + ולא קיבלתי החלטה
נא לעזור לי להבין את משמעות הדבר בצורה פשוטה יותר כדי לקבל החלטה נכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לעזור דחוף מאוד תוצאות סקירה - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר04/12/2011קשת הממצאים שאת מתארת מתאימה לתסמונת גנטית, הכרוכה ככל הנראה גם בפיגור שכלי. אני מניח שזו הסיבה שהציעו לך הפסקת הריון. אייני יכול להוסיף על כך, ללא בדיקה של העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)