תסמונת דאון ו-US.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת דאון ו-US.
    גלית
    17/12/2011

באמצעות US-סקירה מוקדמת אילו סימנים יכולים להעיד על תסמונת דאון?
    נאמר לי עצם עף, 3 גלילים באצבעות. האם בשלב זה ניתן לראות את עמוד השדרה באם הוא בשלמותו? מה לגבי המוח? לפחות בשלב של הסקירה המוקדמת לפי צורת המוח האם ניתן להבין באם מדובר בעובר עם ת. דאון?

אודה לך באם תוכל לציין אילו תסמינים לת. דאון ניתן לראות ב-US סקירת מערכות מוקדת.
    תודה ושבוע טוב
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת דאון ו-US.

הוספת תגובה

• תסמונת דאון ו-US. - תגובה

ד``ר רון ברדין
    17/12/2011

גלית שלום רב
    אני מעריך את התעניינותך אך קצרה היריעה לתת פרק על סימני תיסמונת דאון בסקירת מערכות מוקדמת כאן. מאחר וחלק מסקירת המערכות המוקדמת מכוון גם לחפש סימנים מאפיינים לתסמונת דאון אני יוצא מהנחה שאם סקירת הערכות אצלך סוכמה כתקינה , לא נימצאו הסימנים השונים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת דאון ו-US. - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    17/12/2011

הסימנים כוללים: אף קטן ואי צפיה בעצם האף, מום לב ספציפי, חסימת תריסריון, מעי "לבן" מהצפוי, פרק אמצעי לא תקין בזרת כף היד, עצם ירך קצרה מהצפוי לגיל ההריון, עורף מעובה, אגני כליות מורחבים, מוקד אקוגני בלב, ציסטות צואריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' מייזנר וד'ר ברדין- תודה רבה

גלית
    17/12/2011

על המענה.
    שבוע טוב
    גלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו