מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדר מוח לטרלי שמאליהילה23/12/2011
שלום רב,
אני בחורה בת 21 בשבוע 32 של ההריון עד היום כל הבדיקות שביצעתי יצאו תקינות לפני שבוע הייתי בהערכת משקל בבדיקה הטכנאית ראתה הרחבת חדר מוח שמאלי 10 מ'מ היא שלחה אותי לסקירה מכוונת, אתמול ביצעתי את הסקירה המכוונת והרופא ראה שחדרי המוח זה הימיני הוא 8 מ'מ והשמאלי הוא 11 מ'מ והוא שלח אותי עוד פעם לסקירה מכוונת הפעם בבית חולים ולייעוץ גנטי בבית חולים אני ממש מיואשת אף אחד לא מסביר לי מה התוצאות אומרות מה יקרה עם זה יגדל עוד מה קורה אם זה הדבר היחיד שיש אני נשענת על דברים שאני קוראת באינטרנט אבל כל מקרה הוא שונה אני הייתי רוצה לדעת עם נולדים גם ילדים בריאים עם חדרי מוח מורחבים אפילו של 12 או 13 והבנתי שעל זכר בנורמה זה גם 12 אני ממש אשמח להסבר תודה הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר מוח לטרלי שמאלי - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר24/12/2011בעיקרון, הנורמה לרוחב חדרי מוח צדדיים היא 10 מ"מ. אסימטריה בין חדרי המוח היא ממצא מוכר, שאינו פתולוגי ומחייב מעקב באם ההרחבה אינה חורגת מ 10 מ"מ. במקרה שלך, כיון שההרחבה הינה 11 מ"מ צד אחד, רצוי ייעוץ בבית חולים (נשמח לייעץ לך בבילינסון - טל' 03-9377575). בגדול לא צריך להבהל או להתרגש, ורוב הסיכויים שהממצאים יהיו בגדר הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)