טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ללא קרישיות יתר, הריון קודם לידה יזומה בשבוע 37+5 בגלל האטה בצמיחה IGUR, לא היתה בעיה של זרימת דם בשיליה. הריון נוכחי נאמר לי לקחת אספירוין 100 כי זה עשוי למנוע את בעיית האי צמיחה שלא ידוע ממה היא נובעת אך בסקריה המוקדמת נאמר לי שיש לי אגמים בשיליה ויתכן וזה יגרום גם בהריון הזה להאטה בצמיחה של העובר.
מה זה אגמים בשיליה? ממה זה נגרם ומה המשמעות של זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר