מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורמיסליאורה05/02/2008
אני בהריון בשבוע 17 עם תאומים אחרי הפריית מבחנה. בסקירת מערכות מוקדמת עובר אחד זכר נמצא תקין, ואצל העובר השני, נקבה, הרופא אמר כי יש לו רושם שה- ורמיס דק מהרגיל, והמליץ לנו לבוא אליו עוד שבועיים לביקורת.
יש לציין שהריון קודם שלי הופסק בשבוע ה- 19 גם אצל עובר ממין נקבה עקב חסר כמעט שלם של ה- ורמיס. האם זה יכול להיות משהו גנטי? מה המשמעות של ורמיס דק מהרגיל והשפעתו על התיפקוד? מה זה נקרא עובי רגיל של ורמיס? האם יכול להיות שבעוד שבועיים ה- ורמיס יתפתח עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאורה
פרופ` ישראל מייזנר09/02/2008הורמיס הינו מבנה המחבר בין שתי אונות המוחון הקטן, הממוקם בגומה האחורית, בחלק האחורי של הגולגולת. לורמיס צורת התפתחות, במהלכה לעיתים הוא נראה דק או עבה והאבחנה הינה סוביקטיבית. ניסיון העבר, אינו בהכרח מחייב בעייה כעת, ובודאי הרופא שבדק מתלבט ורוצה צפייה שנייה. להערכתי, עדיין מוקדם לדבר, ויש לעקוב אחר הממצאים, ואז להתייעץ עם מומחה באולטראסאונד מיילדותי ביחד עם נוירולוג ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקוע 21 תא
גילה22/03/2013יש לי ילדה בת שנתיים בדיקות ה MRI הראו היפופלזה של הורמיס מה זה אומר והאם זה משהו שניתן לטפל בו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקוע 21 תא - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר23/03/2013צריך להתייעץ עם נוירולוג ילדים, אלה הרופאים שמטפלים בבעיות אלו. צר לי, אך איני יכול לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)