טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בסקירה הראשונה המוקדמת התגלתה "סירחה" "וילון" באורך 4 ס"מ שנמצא בדופן שמאל תחתון של הרחם, אז גם בסקירה המאוחרת הוילון עדיין נמצא בצד יש חשש?
בנוסף... הרגליים של העוברית ארוכות מידי הרופא טען כי הרגליים והשוק נמצאים באחוזון 80-90 והראש באחוזון 10, שהרגליים מתאימות לשבוע 23+4 והראש לשבוע 21 ונכון לאתמול הייתי שבוע 22.
רופאים מה אתם אומרים? יש לי ממה להיכנס ללחץ?
הרופא שאל אותי אם יש לנו גבוהים במשפחה אני ובעלי לא הכי גבוהים גם לא נמוכים אבל במשפחה שלי לכולם רגליים ארוכות...
אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליאן לא ניתן לתת תשובה למשמעות ה"סירחה" בלי לראות המימצא ולהעריך האם זו באמת סירחה או התדבקות בקיר הרחם שסיבותיה אחרות כך גם משמעותה. לגבי אורך הרגליים אינני רואה בעייה מהתאור לעיל . אני מציע שתחזרי על הבדיקה להערכת גדילת העובר כ 3-4 שבועות מהבדיקה האחרונה ובהתאם להתייחס בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר