בדיקת שקיפות עורפית וסקירה?????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שקיפות עורפית וסקירה?????
    לינור
    11/03/2012

שלום, הריון ראשון שבוע 12+5 -ביום חמישי האחרון ביצעתי בדיקת שקיפות עורפית וכל הממצאים היו תקינים וטובים,ראינו את העובר הרופא מדד את הגודל ואמר שזה בדיוק הגודל לפי שבוע ההריון וגם בדק את הסכנה לתסמונת דאון ומצא סיכון של 1:4434. השאלה שלי היא:הייתי אצל רופא שיש לו מרפאה פרטית אך מקבל דרך קופת חולים מכבי (שבה אני חברה), (הוא מנהל מחלקת יולדת בבית חולים ידוע) בכל אופן הרופא היה מאוד נחמד, אך הזמן שהיינו אצלו כולל הבדיקה לא ארכו יותר מ-10 דקות, בהתחלה לא ראיתי משהו מוזר בזה אך כשסיפרתי לחברה על כך היא אמרה שבבדיקה שלה היא הייתה 40 דק' והרופא הסביר לה על כל דבר וחלק אצל העובר, אני לא יודעת אם היא מתבלבלת בין בדיקת שקיפות לבין הסקירה המוקדמת, יש לי לרופא הזה עוד כשבועיים וחצי בדיקת סקירה מוקדמת ואני לא יודעת אם עדיף לי ללכת באופן פרטי לרופא אחר שיסביר ויראה ממש באופן מפורט על העובר, האם זהו הזמן הנדרש לבדיקת שקיפות עורפית? אני לא יודעת כמה אמורה להיערך כל בדיקה ואני רוצה לחשוב אם כדאי לי לעשות אצל אותו רופא בדיקת סקירת מערכות מוקדמת, אשמח לתשובה,תודה לינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת שקיפות עורפית וסקירה????? - תגובה

ד``ר רון ברדין
    13/03/2012

לינור שלום רב
    לא תמיד זמן הבדיקה מעיד על איכותה. בפורום זה איננו נוהגים להתייחס לאיכויות רופא זה או אחר ותשובות לשאלותייך אלה לא ניתן לענות כאן . תוצאות הבדיקה כפי שצירפת תקינות מאוד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו