דימומים בשבוע 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים בשבוע 5
    ר
    12/02/2008

שלום, אני בהריון בשבוע חמישי+ 4 ימים לאחר הזרעה. שלשום הופיעו לראשונה הפרשות חומות בניגוב. היום התחיל דימום קל שמופיע בעיקר כשאני הולכת לשרותים שמלווה גם בהפרשות חומות. פניתי למיון- בטא 3947, שק הריון תוך רחמי 9 מ"מ ללא שק חלמון או קוטב עוברי. נצפה גם גופיף צהוב בגודל 26*21. בבדיקה וגינאלית שרופא ערך לי יצא גוש שרופא שלח לבדיקה פוטולוגית. יש לי כמה שאלות שמתוך לחץ לא שאלתי במיון:
    1. האם שק הריון כפי שנצפה אצלי תקין לשבוע שבו שאני נמצאת?
    2. האם הגוש שיצא יכול להיות שק הריון שנצפה לפני זה באולטרה סאונד? אם לא , אז איזה גושים עוד יכולים לצאת?
    3. מה זה הגופיף הצהוב שנצפה באולטרהסאונד?
    תודה מראש, וסליחה על אורך השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים בשבוע 5

הוספת תגובה

• הריון צעיר

פרופ' מייזנר
    13/02/2008

לפי התיאור, שק ההריון אינו תקין אך יש להתאים את גיל ההריון עם גודל השק. ככל הנראה נפלט קריש דם והוא שנלקח ע"י הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גופיף צהוב

פרופ' מייזנר
    13/02/2008

הגופיף הצהוב הינו איזור בשחלה בו שהתה הביצית טרם ביוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו