טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אשמח לקבל חוות דעת ,אני בשבוע 23 להריוני,מין העובר=בת,הרופא המטפל שלי הבחין בכתמים,כל כתם מתחת לכליה אחרת,אמר שאעשה סקירה ואז נדע ושהדבר לא אמור להלחיץ.זה יכול להיות נוזל,בלוטות וכו'. ברצוני לדעת מה זה יכול להיות..??מה האפשרויות ?אני כמובן בלחץ עד הבדיקה.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
"כתם" יכול להיות בהיר, כהה, בגודל ובמרקם שונה. חשוב גם הקשר לאיברים סמוכים. הפתרון של הרופא שלך נכון. יש לבצע סקירת מערכות ע"י רופא מומחה באולטרהסאונד אשר לו יש נסיון בהדמיית האיברים התקינים (וחלילה) והמומים האפשריים של העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר