לחץ!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ!!!
    לילוש
    14/02/2008

מתברר שלי יש ב- S1-S2 ספינה ביפידה , זה משהו שלאגורם לי לכל בעיה והתגלה באופן מיקרי לחלוטין מפאת הדרגה הנמוכה אך הדבר יכול המום יכול להיות בדרגות שונות..., היום אני בהריון תאומים לאחר טיפולים, האם זה תורשתי? האם יהיה אפשר לעלות על זה בסריקת מערכות? אני צריכה ללכת לייעוץ גנטי?,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ!!!

הוספת תגובה

• ספינה ביפידה

פרופ` ישראל מייזנר
    14/02/2008

המום אינו תורשתי, אך שכיח יותר במשפחה. לכן, יש מקום לסקירת מערכות מדוקדקת לשלילתו. סוג הפגם אצלך הינו כנראה הסוג הסגור בו אין ביטוי לעמוד שדרה פתוח. ניתן לבדוק את המום בסקירת מערכות, ויש כמובן מקום ליעוץ גנטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופסור מייזנר- דחוף

לילוש
    17/02/2008

שלום ותודה על הייעוץ
    הייתי היום בייעוץ גנטי אצל דר' רייש, היא המליצה לי על סקירה מוקדמת מדוקדקת ואני זכאית על חשבון משרד הבריאות בעקבות המלצתה, השאלה שלי היא האם אתה עובד בהסדר כזה?מתי הכי מומלץ לעשות את הסקירה המוקדמת לאור החשש לספינה ביפידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו